- Konu Sahibi papatyaaaaaaa12
12 negatif çıktı bu gün 17 gün beklemedeyim ne zaman adet olucam bilemiyorumSonuç ne çıktıııı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 negatif çıktı bu gün 17 gün beklemedeyim ne zaman adet olucam bilemiyorumSonuç ne çıktıııı :))
Merhaba benim de iğnenin 11. Günü testim böyle çıkıyor sizin gebelik var değil miMeraba 14 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum öncesinde femara kullandım 3 yumurtam oluştu. Bugün 11.gün .dün normal gebelik testi yaptım negatifti fakat sonra hayali çizgi gördüm bugün erken gebelik testi yaptım ve şuan çizgi görünüyor sizce iğnenin etkisini yola hamile miyim anlamadım bu arada 2. Ci çatlatma iğnem lütfen cevap verir misin. Görsellerinde bırakıyorum .
bende femarakullandım 2 yumurtam olustu 11. gunde test yaptım sılık cıktı 13. gunde yaptım sılık cıktı sımdı 14. gunum korkuyorum kan vermeye acaba addet gunumu mu beklesem kan vermek ıcınMeraba 14 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum öncesinde femara kullandım 3 yumurtam oluştu. Bugün 11.gün .dün normal gebelik testi yaptım negatifti fakat sonra hayali çizgi gördüm bugün erken gebelik testi yaptım ve şuan çizgi görünüyor sizce iğnenin etkisini yola hamile miyim anlamadım bu arada 2. Ci çatlatma iğnem lütfen cevap verir misin. Görsellerinde bıra ıyorum .
Merhaba sonucunuz ne çıktıCanım meraba benim 10 günüm gebelik testi yapsam çıkar mi
14. Günden sonra pozitife dönen okumuştum. Önce kanda sıfırlayıp hemen yükselmeye başlayabiliyor. Olabiliyor yani. Siz tekrar kan verdiniz miMerhabalar arkadaşlar acillll . 3. Çatlatma iğnesi oldun bgun 11. Günüm ve beta hcg 0,618 çıktı acaba bu durumu yaşayıp sonrada pozitif olan var mı .. yardımcı olun lütfen
Son durumunuz nedir acabaYanlış yönlendirmek istemem kişiden kişiye değişiyor 10.gün erken diyolar iğne etkisi olabilir diye ama ben ilk dememde 9.gün negatifti yani siz hangi ilaç ve iğneği kullandınız
Sonucınuz ne oldu acaba bende aynı durumdayımMerhabalar arkadaşlar acillll . 3. Çatlatma iğnesi oldun bgun 11. Günüm ve beta hcg 0,618 çıktı acaba bu durumu yaşayıp sonrada pozitif olan var mı .. yardımcı olun lütfen
Evet ama elimde yoktuKeşke erken gebelik testi yapsaydın yine daha doğru bi değerlendirme olurdu sonuçta
7.gün 6.36 çıktı 9.gün 2.04 çıktı benimde tekrar 14.gün yapacağım bakalım sizde nasıl durumYanlış yönlendirmek istemem kişiden kişiye değişiyor 10.gün erken diyolar iğne etkisi olabilir diye ama ben ilk dememde 9.gün negatifti yani siz hangi ilaç ve iğneği kullandınız
Benim bugün 11. Günüm ve 72 yüksek bir değer değil mi ?Bu arada bugün 13.günüm kan baktırdım kandada beta HCG 13 çıktı :)