- Konu Sahibi Asel bilgi
-
Saol canım inşallah güzel haberler alırsınİnan hiç umudum yok sürekli test yapmaktan da bıktım artık rabbim isteyen herkese nasip etsin artık insan yoruluyor ama bi umut var ki o mahvediyor insanı, bugün sonuca göre haber veririm ben de sana yarın sende bi dene bakalım bida allahtan ümit kesilmez canım
Amin canım inşallah hep birlikteSaol canım inşallah güzel haberler alırsın
canım 5 in altında gebelik yok diye biliyorum bende 12. Gün kan verdim 0,5 çıktı doktor adetliyken gel demişti dün bu defa femara verdi onu kullanıyorum sabah akşam 5 gün Cuma günü gel dedi ikinci iğneyi yaptıracağım inşallah nasip diyelim sende sakın takip etme varmı yok mu düşünme ben artık öyle yapıyorum insan ümitleniyor olmayınca üzülüyor adetin gecikirse istersen bida kan verKızlar yeniden merhaba. Bugün birdaha ovulasyon ve gebelik testi yaptım. Bugün tam 12. Gün igne gününü saymazsak. Gecen gün ovulasyon testi negatifti Bugün yeniden pozitif. Kaset gebelik testi ise negatif. Dün 11. Günde beta verdim. 2.95di
Yardimlarinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
Bende 5 gün femara kullandım sonra çatlatma iğnesi oldum. Ama esimin hız ve sayısında düşüklük çıktı. Bidaki aylara inşallahcanım 5 in altında gebelik yok diye biliyorum bende 12. Gün kan verdim 0,5 çıktı doktor adetliyken gel demişti dün bu defa femara verdi onu kullanıyorum sabah akşam 5 gün Cuma günü gel dedi ikinci iğneyi yaptıracağım inşallah nasip diyelim sende sakın takip etme varmı yok mu düşünme ben artık öyle yapıyorum insan ümitleniyor olmayınca üzülüyor adetin gecikirse istersen bida kan ver
Fameranın çok etkisi var ben 8. Gününde test yaptım pozitif çıktıcanım 5 in altında gebelik yok diye biliyorum bende 12. Gün kan verdim 0,5 çıktı doktor adetliyken gel demişti dün bu defa femara verdi onu kullanıyorum sabah akşam 5 gün Cuma günü gel dedi ikinci iğneyi yaptıracağım inşallah nasip diyelim sende sakın takip etme varmı yok mu düşünme ben artık öyle yapıyorum insan ümitleniyor olmayınca üzülüyor adetin gecikirse istersen bida kan ver
Hamile misiniz acabaMerhaba kızlar çatlatma iğnesi yaptık bu ay 29 ocakta , bugün 11. Günüm erken gebelik yaptım ama silik yok gibi çıktı bi bakar mısınız doktorum yarın kan vermemi istiyor 12. Günde yarında testte böyle çıkarsa gitmesem mi acaba yine üzülürüm diye korkuyorum??
Mrb cnm çok zaman geçti ama hamile kaldinmi benimde bugün 11.ci gün aşırı bel ağrım var ve kasik yapsam mı yarın kan testiMerhaba kızlar çatlatma iğnesi yaptık bu ay 29 ocakta , bugün 11. Günüm erken gebelik yaptım ama silik yok gibi çıktı bi bakar mısınız doktorum yarın kan vermemi istiyor 12. Günde yarında testte böyle çıkarsa gitmesem mi acaba yine üzülürüm diye korkuyorum??
Merhaba canım. Rastgele gördüm mesajını kusura bakma. Ben çatlatma iğnesini denedim ama bi etkisi olmadı bıraktım en son kafamı başka şeylere verdim diğer ay kendiliğinden oldu şuan 6 aylığız oğluşum olacak nasip olursa sağlıkla inşallah, 12. Gün test yap eğer olumsuz olursa kafanı boşalt takma hiç emin ol rabbim en güzelini sana verir yeter ki dua et kucağını doldursun seninde inşallah canım benimMrb cnm çok zaman geçti ama hamile kaldinmi benimde bugün 11.ci gün aşırı bel ağrım var ve kasik yapsam mı yarın kan testi
Verdim 26 çıktı sizce varmiMerhaba canım. Rastgele gördüm mesajını kusura bakma. Ben çatlatma iğnesini denedim ama bi etkisi olmadı bıraktım en son kafamı başka şeylere verdim diğer ay kendiliğinden oldu şuan 6 aylığız oğluşum olacak nasip olursa sağlıkla inşallah, 12. Gün test yap eğer olumsuz olursa kafanı boşalt takma hiç emin ol rabbim en güzelini sana verir yeter ki dua et kucağını doldursun seninde inşallah canım benim
Ben de ilk 28 le öğrenmiştim kuzum çok yeni daha iki gün arayla kan Verde düzenli yükselişini takip et inşallah sağ Salim kucağına alırsınVerdim 26 çıktı sizce varmi
Sizde 12nci gündemi öğrendinizBen de ilk 28 le öğrenmiştim kuzum çok yeni daha iki gün arayla kan Verde düzenli yükselişini takip et inşallah sağ Salim kucağına alırsın
Hayır canım iğneyle olmadı benim sonraki ay kendiliğinden normal oldu adete 3 gün kala test yaptım öyle öğrenmiştimSizde 12nci gündemi öğrendiniz
Kızlar yeniden merhaba. Bugün birdaha ovulasyon ve gebelik testi yaptım. Bugün tam 12. Gün igne gününü saymazsak. Gecen gün ovulasyon testi negatifti Bugün yeniden pozitif. Kaset gebelik testi ise negatif. Dün 11. Günde beta verdim. 2.95di
Yardimlarinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
kızlar benim bugün 11 günüm test yapmadım ama elimde ağrısından ve karnımda ağırlık varmış gibi hissediyorum sizce test yapıyımmıMerhaba kızlar çatlatma iğnesi yaptık bu ay 29 ocakta , bugün 11. Günüm erken gebelik yaptım ama silik yok gibi çıktı bi bakar mısınız doktorum yarın kan vermemi istiyor 12. Günde yarında testte böyle çıkarsa gitmesem mi acaba yine üzülürüm diye korkuyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?