- Konu Sahibi Denizyildizi_444
Çatlatma iğnenizin yaptirdiktan kaç gün sonra etkisi geçti kizlar? Birbirimize destek olalim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta hcg var ya iicinde kacinci gun onun etkisi gecti diye sormustumNasıl etkisi canım yan etkilerini falan mı soruyosun:)
Canım senin asılama mı tüp bebek mi acabaBeta hcg var ya iicinde kacinci gun onun etkisi gecti diye sormustum
Klomen ve catlatma ignesi ilk denemem asilama yokCanım senin asılama mı tüp bebek mi acaba
Canım ben klomen kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ınsallah bılen bırı yardımcı olurKlomen ve catlatma ignesi ilk denemem asilama yok
İdrarda cikti mi denedin mi 2 yukselebilir sanrm 2 gun sonra test yaptir benceBenimkisi 8. Gun gecmisti teste filan cikmadi bugun onuncu gun kan verdim 2 cikti
Klomende beta hcg yokmus catlatma ignesinde varmisCanım ben klomen kullanmadıgım ıcın bılmıyorum ınsallah bılen bırı yardımcı olur
Tekrar kan versene sanirm idrar testinde 10 olmadan gorunmuyor cizgi cuma sabahtan baktr istersenBilmiyorum heyecanla bugunu bekliyodm igneden dolayi bile olsa pozitif gorurm diye ama yok![]()
8. Gun hic cizgi yokmuydu idrardaTekrar kan versene sanirm idrar testinde 10 olmadan gorunmuyor cizgi cuma sabahtan baktr istersen
Tekrar kan versene sanirm idrar testinde 10 olmadan gorunmuyor cizgi cuma sabahtan baktr istersen
Bugün 13.günüm bnm etkisi 10 günden sonra geçiyormuşÇatlatma iğnenizin yaptirdiktan kaç gün sonra etkisi geçti kizlar? Birbirimize destek olalim.
Belirtin varmı cnm sendeBenim de bugün 9.gun bitti ve ben de çok merak ediyorum![]()
Test yaptin miDün kasik batması yaşadım bi kaç defa ama bugün olmadi hiç.. bugün de gaz sancisi oldu bi kez bi de hafif adet sancisi gibi sanci.. mide bulantısı da var ama o bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum onu saymıyorum canimm..
Test yaptin mi