• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğneleri hakkında yardımmm ...

cnm bende klomen kullandım arkasından çatlatma iğnesi ...ve bu ilaç ve iğneyi sigorta karşılıyor iğneyi sadece 2 defa karşılıyor..
ilacını kullanıyorsun beş gün 2 gün sonra doktora gidiyorsun yumurtalıklar büyüdüyse iğneni yapıyor....iğnede şeker hastalarınınki gibi bi iğne hisetmiyosun bile
36 saat sonrada ilişki umarım istediğine kavşursun en kısa zamanda....klomen yerine göbekten vurulan iğneler çok sayıda yumurtalık oluşturabiliyor...klomeni kullan ,daha yaşında küçük acele etme....bende pkoluyum soğan kürünü uyguladım kesin çözüm diyebilirim pko için ....

cnm bende klomen kullandım arkasından çatlatma iğnesi ...ve bu ilaç ve iğneyi sigorta karşılıyor iğneyi sadece 2 defa karşılıyor..
ilacını kullanıyorsun beş gün 2 gün sonra doktora gidiyorsun yumurtalıklar büyüdüyse iğneni yapıyor....iğnede şeker hastalarınınki gibi bi iğne hisetmiyosun bile
36 saat sonrada ilişki umarım istediğine kavşursun en kısa zamanda....klomen yerine göbekten vurulan iğneler çok sayıda yumurtalık oluşturabiliyor...klomeni kullan ,daha yaşında küçük acele etme....bende pkoluyum soğan kürünü uyguladım kesin çözüm diyebilirim pko için ....

bana doktor karşılamz dedi ben de ücretli aldım klomen ve iğneyi..75 tl iğne..özel sigortamda vardı ssk da..ikiside karşılamıyomuş..eczanede öyle söyledi..nasıl karşıladı senin raporla filanmı

aaa canım sakın öyle deme yaa umudunu kırma allah bizede nasip eder inş. zamanı vardır zamanını bekliyordur. bende 2 senedir uğraşıyorum artık psikoljim bozuldu yine dr değiştirdim bakalım bunu deniyecem bide bakalım. inşallah daha fazla uzamaz seninde benimde bebek isteyen bütün herkesinde.
klomen çok sancı yapıor dediğin gibi agrısı çok oluor benimde ilk denemem de öyle olmuştu. ama adet olmana sevindim kötü bi durum olamadığı için. şimdi bundan sonra ne yapılcak tekrar klomen ve iğnemi devam ediceksin. kaçıncı kullanışındı klomeni?

ilk kullanşımdı bakalım doktor nasıl bir tedavi önerecek şimdi..bilemiyorum belki de rahim filmi önerir

Selam bende kullandim göbekten yapilan ignelerden yumurta gelistirici oluyor catlatma ignesi ondan sonra vuruluyor ben fiyatlari bilmiyorum cünkü esimin sigortasi karsiladi baya kullandim canim 1.bucuk yil tedavi sonucunda hamile kaldim pko yoktu bende adet olabilen bi insan degildim en basindan beri ilacla oldum sonra doktor yumurtalrin tembel dedi dogal olarak sonra ignelere basladim iste hergün yaptim kendime en sonda catlatma ignemi oldum ikinci seferde hamile kaldim kimse umudunu yitirmesin:20::20::20:

benimde il gittiğim doktor tembel demişti 2. gittiğim dr de pko dedi galiba aynı şey saolasın inş bakalım adetimin 2. günü gidicem klomen vericek yumurtama göre sanırım
sonrada iğne rabbim bizede verir inşallah:43:

evet yaşım küçük ama 2 sene oluyor bu yüzden stres yapmamak elde deıl canım yaa. iğneleride analdım inşallah daha ilerisine gerek kalamdan en kısa zaman da bende bu isteğime kavuşurum. peki bu soğna kürünü nasıl kullandıgınızı bana yazarmısın. ben bi kere içmiştim adetim gelsin diye ama hiç bişi olmadı. nasıl kullanmam gerekiyor. tarif edersen sevinirim.

ilk kullanşımdı bakalım doktor nasıl bir tedavi önerecek şimdi..bilemiyorum belki de rahim filmi önerir

evet olabilir benim ilk başta yapılmıştı o işlemler. doktorum tüplerin kapalıysa boşuna uğraşmayız demişti. rahim filmi çekmişti çok şükür onlar açık çıktı.tek sorunum şu an pko gözüküyor.

Merhaba arkadaslarrr yardimlariniz rica doktorum bana bunu verdii bu nedir

merıonal 75 ıu liyofılıze diye ne ise yariyo yumurtami catlatiyi

Selam bende kullandim göbekten yapilan ignelerden yumurta gelistirici oluyor catlatma ignesi ondan sonra vuruluyor ben fiyatlari bilmiyorum cünkü esimin sigortasi karsiladi baya kullandim canim 1.bucuk yil tedavi sonucunda hamile kaldim pko yoktu bende adet olabilen bi insan degildim en basindan beri ilacla oldum sonra doktor yumurtalrin tembel dedi dogal olarak sonra ignelere basladim iste hergün yaptim kendime en sonda catlatma ignemi oldum ikinci seferde hamile kaldim kimse umudunu yitirmesin:KK20::KK20::KK20:
Kizlarr yaaa bu igne vurulduktan sonra 36 saat sonra catliyoya ustune kadar sure duruyo devam ediyo yanii catlayinca o catlama nekadar suruyo

Back
X