slm arkadaşlar bende polikistik over sendormu var dr ye gıttık bana klomen vericek ve sonra çatlatma iğnesi yapıcaz dedi.
ayrıyetten göbekten yapılan iğneler var dedi bunlar da çok pahalıymış ve benim yaşım tutmuor rapor almak için 24 olmam gerekiyormuş. ben 23 yaşındayım.
ve şuan kafam karışmış durumda göbekten yapılan iğne ve çatlatma iğnesi denilen iğneler arasında fark varmı ve çatlatma iğnesi daha mı ucuz oluyor göbekten
yapılan iğnelerden. bilgisi olan arkadaşlar ve kullanalar varsa beni bilgilendirirse sevinirim.şaşırmış durumdayım
bende oviterrelle kullandım geçen ay oda çatlama iğnesi kolumdan vurdurdum ama göbektende oluyordu ben iğneden korktuğum için koldan yapın dedim..yani göbekten de oluyor ama ssk karşılamıyor 75 tl ye aldım
çatlatma iğnesi klomenden sonra yumurtaların istenilen büyüklüğe gelmişse iğneyle çatlatılıyo.sadece 1 gün oluyo bende kullanıyorum prengly çatlatma iğnesi doktorum iki kutu veriyo ikisi 20 tl.
eğer klomene yumurtların cevap vermezse bu sefer göbekten yapılan yumurta geliştirici iğneler veriliyo.o hergün kullanılıyo
çok teşekkür ederim fiyat konusundada bilgilenmiş oldum. ama sen bu iğneden 1 tane mi vurundun arkadaşım ve ne zaman vuruluo. çünkü dr um bana göbekten olanlar
her gün vuruluor demişti. çatlatma iğnenide yumurtamın büyüklüğüne göre yapacakmış.
tamam canım baya bi açıklayıcı oldu bilgilenmiş oldum ilginiz için çok çok teşekkür ederim.
cnm bir tane vuruldum şu an doktorum klomen verdi sonrada bu iğneyi verdi dediği gün yaptırdım sonraki günde ilişki önerdi işte..ama bu gün adet olucam sanırım gene olmadı ..belirtiler mevcut..iğne bir işe yaramadı bende anlıcan..
slm arkadaşlar bende polikistik over sendormu var dr ye gıttık bana klomen vericek ve sonra çatlatma iğnesi yapıcaz dedi.
ayrıyetten göbekten yapılan iğneler var dedi bunlar da çok pahalıymış ve benim yaşım tutmuor rapor almak için 24 olmam gerekiyormuş. ben 23 yaşındayım.
ve şuan kafam karışmış durumda göbekten yapılan iğne ve çatlatma iğnesi denilen iğneler arasında fark varmı ve çatlatma iğnesi daha mı ucuz oluyor göbekten
yapılan iğnelerden. bilgisi olan arkadaşlar ve kullanalar varsa beni bilgilendirirse sevinirim.şaşırmış durumdayım
ovitrelle çatlama ıgnesı vurundum ben klomenden sonra yumurtalar uygun buyukluge geldıgınde vuruluyo kol yada gobekten bırde doktorum bana gonal f vermıstı 14 adet raporlu 300 tlye almıstım ama gerek kalmadı ılacalra hamıs kaldım ınsallah sende oyle olursun cnm ılaclarımı tup bebek uygulanacak bır hastaya verdım ınsallah vesıle olmustur
ovitrelle çatlama ıgnesı vurundum ben klomenden sonra yumurtalar uygun buyukluge geldıgınde vuruluyo kol yada gobekten bırde doktorum bana gonal f vermıstı 14 adet raporlu 300 tlye almıstım ama gerek kalmadı ılacalra hamıs kaldım ınsallah sende oyle olursun cnm ılaclarımı tup bebek uygulanacak bır hastaya verdım ınsallah vesıle olmustur
normal idrar testimi yaptın canım kan testi kesin sonuç diyorlar ama doktorunla görüş bence stres yaptıysan ondanda gecikir.aynı durum bende de var
şuan adet getirici içiorum pko olduğu için. üzülme ama inşallah kötü birşey yoktur bence stres yapmış olabilirsin.
anladım canım ama kafana takma üzme kendini bence kötü bi durum yok gibi geliyor bana. bazen idrar da çıkmayabiliyormuş. inşallah hamişsindir canım
evet canım çok stresli bi durum seni çok iyi anlıyorum ama daha fazla geciktirmeden doktoruna git bence bi test yapsın neden olduğunu öğren bence. bende
merak etmiş durumdayım nedenini.
cnm nihayet oldum adet dün akşam ama çok sancım var şu an bile..klomenden hem gecikti hem de aşırı sancı sanırım...iğneden umutlydum baya yine olmadı ...artık kalmadı benim umudum 3 sene oluyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?