çatlatma iğneleri hakkında yardımmm ...

gizgiz26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
44
0
36
Eskişehir
slm arkadaşlar bende polikistik over sendormu var dr ye gıttık bana klomen vericek ve sonra çatlatma iğnesi yapıcaz dedi.
ayrıyetten göbekten yapılan iğneler var dedi bunlar da çok pahalıymış ve benim yaşım tutmuor rapor almak için 24 olmam gerekiyormuş. ben 23 yaşındayım.
ve şuan kafam karışmış durumda göbekten yapılan iğne ve çatlatma iğnesi denilen iğneler arasında fark varmı ve çatlatma iğnesi daha mı ucuz oluyor göbekten
yapılan iğnelerden. bilgisi olan arkadaşlar ve kullanalar varsa beni bilgilendirirse sevinirim.şaşırmış durumdayım

bende oviterrelle kullandım geçen ay oda çatlama iğnesi kolumdan vurdurdum ama göbektende oluyordu ben iğneden korktuğum için koldan yapın dedim..yani göbekten de oluyor ama ssk karşılamıyor 75 tl ye aldım

bende oviterrelle kullandım geçen ay oda çatlama iğnesi kolumdan vurdurdum ama göbektende oluyordu ben iğneden korktuğum için koldan yapın dedim..yani göbekten de oluyor ama ssk karşılamıyor 75 tl ye aldım

çok teşekkür ederim fiyat konusundada bilgilenmiş oldum. ama sen bu iğneden 1 tane mi vurundun arkadaşım ve ne zaman vuruluo. çünkü dr um bana göbekten olanlar
her gün vuruluor demişti. çatlatma iğnenide yumurtamın büyüklüğüne göre yapacakmış.

çatlatma iğnesi klomenden sonra yumurtaların istenilen büyüklüğe gelmişse iğneyle çatlatılıyo.sadece 1 gün oluyo bende kullanıyorum prengly çatlatma iğnesi doktorum iki kutu veriyo ikisi 20 tl.
eğer klomene yumurtların cevap vermezse bu sefer göbekten yapılan yumurta geliştirici iğneler veriliyo.o hergün kullanılıyo

tamam canım baya bi açıklayıcı oldu bilgilenmiş oldum ilginiz için çok çok teşekkür ederim.

cnm bir tane vuruldum şu an doktorum klomen verdi sonrada bu iğneyi verdi dediği gün yaptırdım sonraki günde ilişki önerdi işte..ama bu gün adet olucam sanırım gene olmadı ..belirtiler mevcut..iğne bir işe yaramadı bende anlıcan..

hımm anladım canım ama inş adet olmazsında hamile kalmışsındır bütün içtenliğimle diliyorum bunu allah tan. rabbim hepimizi çok fazla uğraştırmadan bizlerinde
yüzünü güldürür inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bende çok üzülüyorum ama nasip işte...

ovitrelle çatlama ıgnesı vurundum ben klomenden sonra yumurtalar uygun buyukluge geldıgınde vuruluyo kol yada gobekten bırde doktorum bana gonal f vermıstı 14 adet raporlu 300 tlye almıstım ama gerek kalmadı ılacalra hamıs kaldım ınsallah sende oyle olursun cnm ılaclarımı tup bebek uygulanacak bır hastaya verdım ınsallah vesıle olmustur

canım çok teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi olur bende senin gibi hamiş olurum.2 senedir deniyoruz.ama benim yaşım tutmuyormuş rapor için dr öyle söyledi. o yüzden bu çatlatma iğnesi işe yarar inşallah. bebeğinizde hayırlı olsun bu arada çok sevindim.

cnm peki iğneden sonramı hamiş kaldın acaba bir faydası oldumu yani

kızlar bugün yıkıldım test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım 32 gün olyor benim hiç geçmezdi adetim hatta hep erken olurdum baya geçti neden olabilir korkuyorum başka bir şeyden..bu klomenle ovitelle iğneden olabilirmi gecikmesi..göğüslerimde şişti acıyordu ama inmiş bu sabah ama hala olmadım ilk defa oluyor böyle bir şey..

normal idrar testimi yaptın canım kan testi kesin sonuç diyorlar ama doktorunla görüş bence stres yaptıysan ondanda gecikir.aynı durum bende de var
şuan adet getirici içiorum pko olduğu için. üzülme ama inşallah kötü birşey yoktur bence stres yapmış olabilirsin.

idrar tesiti yaptım cnm eczaneye sordum iki gün geçtiyse sonuç belli olur dedi ama..bende pko yok neden verdi klomen anlamdım birde hiç gecikmeyen adetim gecikti..demin aradım doktorumu cvp vermedi telefonu bir kaç gün daha bekliyim giderim olmazsa...offf korkuyorum kötü bir şey olmasından

anladım canım ama kafana takma üzme kendini bence kötü bi durum yok gibi geliyor bana. bazen idrar da çıkmayabiliyormuş. inşallah hamişsindir canım

evet canım çok stresli bi durum seni çok iyi anlıyorum ama daha fazla geciktirmeden doktoruna git bence bi test yapsın neden olduğunu öğren bence. bende
merak etmiş durumdayım nedenini.

evet canım çok stresli bi durum seni çok iyi anlıyorum ama daha fazla geciktirmeden doktoruna git bence bi test yapsın neden olduğunu öğren bence. bende
merak etmiş durumdayım nedenini.

cnm nihayet oldum adet dün akşam ama çok sancım var şu an bile..klomenden hem gecikti hem de aşırı sancı sanırım...iğneden umutlydum baya yine olmadı ...artık kalmadı benim umudum 3 sene oluyor ...

cnm nihayet oldum adet dün akşam ama çok sancım var şu an bile..klomenden hem gecikti hem de aşırı sancı sanırım...iğneden umutlydum baya yine olmadı ...artık kalmadı benim umudum 3 sene oluyor ...

aaa canım sakın öyle deme yaa umudunu kırma allah bizede nasip eder inş. zamanı vardır zamanını bekliyordur. bende 2 senedir uğraşıyorum artık psikoljim bozuldu yine dr değiştirdim bakalım bunu deniyecem bide bakalım. inşallah daha fazla uzamaz seninde benimde bebek isteyen bütün herkesinde.
klomen çok sancı yapıor dediğin gibi agrısı çok oluor benimde ilk denemem de öyle olmuştu. ama adet olmana sevindim kötü bi durum olamadığı için. şimdi bundan sonra ne yapılcak tekrar klomen ve iğnemi devam ediceksin. kaçıncı kullanışındı klomeni?

Selam bende kullandim göbekten yapilan ignelerden yumurta gelistirici oluyor catlatma ignesi ondan sonra vuruluyor ben fiyatlari bilmiyorum cünkü esimin sigortasi karsiladi baya kullandim canim 1.bucuk yil tedavi sonucunda hamile kaldim pko yoktu bende adet olabilen bi insan degildim en basindan beri ilacla oldum sonra doktor yumurtalrin tembel dedi dogal olarak sonra ignelere basladim iste hergün yaptim kendime en sonda catlatma ignemi oldum ikinci seferde hamile kaldim kimse umudunu yitirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…