Çatlamış Topuklara Bakım Tarifi /// Deniz Tuzu,Aspirin,Vazelin

Bak-karistirip uygulayacagim,ama..............eger bir sey olmazsa, iylesme gostermez ise, direk iade ederim,bilmis ol! CADIARZU

Tesekkur ederim!

Son düzenleme:

cnm benimde topuklarım rezaletti dr dr gezdim çel-şit çeşit ilaçlar verdiler hele bi tanesi özel bi karşım hazırlamıştı sarıp sarmalayıp bekletirdim ama nafile en son bi tanesi kerasal forte die bi ilaç verdi skk karşılıo karşılamasa bile 5-10 lira bişi kesin kurtuluyorsun diyemem ama kullandığım sürece çok iyi öyle sarmana falande gerek yok sür bırak her akşam yatmada sürüyorum bazen 1-2 hafta sürmüyorum bakıyorum sertleşir gibi olmuş tekrar 1-2 sürüorum belkide düzenli sürmediğim için tamamen kurtulamıyorum ama yinede memnunum yani bi dene istersen

Tarif çok güzel de bende sıvı vazelin var koca bir şişe hamilelikteki çatlakları gidermek için almıştım ondan kullansam olmaz mı ya? Birde aspirin ne yapıyor acaba?:44:

tesekkurler denıycem

soylediklerinin hepsine katılıyorum kızlar ancak önce suda bekletip kagıt torpuyle torpuleyıp bu dediklerinizi yapın...

Yaz kış çatlayan topuklarım ve ben sana minnettarız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…