Çatlamış Topuklara Bakım Tarifi /// Deniz Tuzu,Aspirin,Vazelin

EFSUNN

alamut
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
520
9
118
İstanbul
HANımlar özellikle yazın terlik ve uygunsuz ayakkabılardan çatlayan topuklarınıza bakım yapmak istiyorsanız tam sizlik tarifim var ...
malzemeler:
1 yemek kaşığı vazelin
1 tablet aspirin
kap
bide şu naylonun adını hatırlasam hani şu mutfaklarda yiyecekleri saklamak da kullandığımız şeffaf zımbırtının adı neydi ondan lazım

malzemeleri kap içinde karıştırın macun yapın topukarınıza bir güzel sürün ve şeffaf naylonla kaplayın 4 saat sonra çıkarıp silin 1 hafta üşenmeden deneyin sonuç da çoook kulaklarım çınlar...
(hatırladım streç film)

Son düzenleme:
Bu karışımı denemedım ama vazelın süper sonuçlar verıyor.

Teşekkurler EFSUNN paylaştğn için.

evet katılıyorum sana tatlım bende her düştan sonra vazelin sürüp banyo çorabım vardır onu giydikten sonra bekletiyorum süper ötesi oluyo yumuşacık ama aspirini hiç denemedim onu deneyim bakalım nası olcakkkkkk

REFER diye bir krem var kizlar kullanananiz var mi bilmiyorum oda cok iyi geliyormus eczanelerde bulabilirsiniz

vazelin biliniyor zaten asprinin onarıcı özelliği var o nedenle iyi geliyor gripini hiç duymadım

evet bende gripinli karisimi biliyorum... hatta az önce sürdüm

baslikdaki deniz tuzu ne ise yariyo onunla nasil bi karisim olacak :uhm::uhm:

aspirini duymadim ama gece bolca vazelin surup corabi giyip yatarsan sabaha ayaklara cok faydasi oluyor birde aspirinle deneyelim bakalim

Vazelin mucize gibi bişey..Ben dudaklarım çatlamışsa yada yemişsem:) hemen sürüyorum anında iyi geliyo ya..nasıl şeyse basit bi krem ama çok işe yarıyor.
Tarif için teşekkürler..deniycem bende.

şekercim bir tablet asprin demişsin. 10 adet mi oluyor? anlamadım. vazelin çok süper bişey. şimdi yaz da geldi. topuklara iyi bakmak lazım. gece sürüp çorap giyip yatsak olur herhalde. teşekkürler şimdiden.yerimseniben

yazın ayaklarım yüzünden sürekli terlik giymek zorundayım buda sıcaktan vede tozdan dolayı cok catlak oluyor oriflam ayak bakım kremleri cok güzel ama bunuda deneyecegim

deniz tuzu katılmış suda bekletip ayakları sonra karışıma sürersek daha da iyi geliyor....

evet bu deniz tuzunu nereye koycaz

deniz tuzunun pling özelliği var ölü hücrelerden arındırıyor ayaklarınızın derisni
bir tatlı kaşığı aynı karışıma uygulanıyor ancak kolay bulunamadığı için eklemekten vazgeçtim bulabilen ekleyebilir tabiki...

1 adet, 10 tane değil.

ben bu karışımı yaptım
hatta ünlü kadın bitkisel karışımlar veriyodu onun kitabından adı aklıma gelmedi
topuklarım bi felaket
ahım şahım bişey değil
vazelinide sürüp streçle aynı etkiyi veriyo
ben memnun kalmadım yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…