yok kullanmadim henuz bisey vermedi bu ay gel kistin gitmediyse dogum kontrol hapi baslayim dediklomen ve çatlatma iğnesi kullandınızmı bu dönemde ?ona rağmenmi çatlamadı yumurtanız
Insallah canim darisi bana olsunDoktorum ayni zeyi banada soledi o doktprru biraktim is yogunlugundan bebek isine bir ay ugrasamadim kafaya takmayinca hamile kalmisim su an 36 haftaligim sende kafaya takmamaya calis aynisini solesi banada doktor bir ay sonra aile kalmisim
Stres cok etken bende doktpr ole deyince cok arastirdim ama bisey cikmadi doktor bilememis tel sorunum stresmis allahim insallah sende benim.gibi hemen hamile kalirsinBiraz gecikti z
Insallah canim darisi bana olsun
Insallah canim patlamistirBenimde yumurtam kiste donusmustu. Dr bisey yapma kendiliginden patlayacak demişti. Patlayinca icinden cikan aci su agri yapiyor. Agri kesici bulundurmaya calisin yaninizda
Insallah canim patlamistir
yapman gereken su sımdı adet olunca sogan suyu ıc o kıstlerr hooopp dıye gıdecekk adetının 2. gunu bal tarcın çörek otu yap bulursan polende at yumurtalarının kalıtelı bırsekılde olusmasınave buyumesıne catlamasına yardımcı bende kac aydr ugrasıorumm allahn ıznıyle dualarımla kürlerimle hamıle kaldmKizlar 6 aydir korunmuyrum bu arada doktora gittim tahlillerim yapildi hormonlara bakildi sadece folikul kistim var birde doktor bu ay ki kontrolumde yumurtanin buyuyup catlamadigini onun da kiste donustugunu soyledi .bu durumda olan varmi cevremde kimi sogan suyu kimi bogurtlen koku ic diyor bitkisel yòntemlerle sizce halledebilirmiyim ?
Canim şuan adetimin ilk gunu nasil yaptin sogan kurunu ben korunmadigim icin korktum icmedim .cok sevindim senin adina birde iki kuru ayni anda mi yaptinyapman gereken su sımdı adet olunca sogan suyu ıc o kıstlerr hooopp dıye gıdecekk adetının 2. gunu bal tarcın çörek otu yap bulursan polende at yumurtalarının kalıtelı bırsekılde olusmasınave buyumesıne catlamasına yardımcı bende kac aydr ugrasıorumm allahn ıznıyle dualarımla kürlerimle hamıle kaldm
vebde kıst problemı olmadgı ıcn sogan ıcmedm ama kıste bırebır bnm aralık ayından catlammayan yumurtalarm vardı ama ocakta hamıle kaldm cok sukur hayıt suyu ve bal macun yapmstmCanim şuan adetimin ilk gunu nasil yaptin sogan kurunu ben korunmadigim icin korktum icmedim .cok sevindim senin adina birde iki kuru ayni anda mi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?