Çatlamayan yumurtam

aycaftr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
153
49
98
42
Kizlar 6 aydir korunmuyrum bu arada doktora gittim tahlillerim yapildi hormonlara bakildi sadece folikul kistim var birde doktor bu ay ki kontrolumde yumurtanin buyuyup catlamadigini onun da kiste donustugunu soyledi .bu durumda olan varmi cevremde kimi sogan suyu kimi bogurtlen koku ic diyor bitkisel yòntemlerle sizce halledebilirmiyim ?

klomen ve çatlatma iğnesi kullandınızmı bu dönemde ?ona rağmenmi çatlamadı yumurtanız

Doktorum ayni zeyi banada soledi o doktprru biraktim is yogunlugundan bebek isine bir ay ugrasamadim kafaya takmayinca hamile kalmisim su an 36 haftaligim sende kafaya takmamaya calis aynisini solesi banada doktor bir ay sonra aile kalmisim

Biraz gecikti z
Doktorum ayni zeyi banada soledi o doktprru biraktim is yogunlugundan bebek isine bir ay ugrasamadim kafaya takmayinca hamile kalmisim su an 36 haftaligim sende kafaya takmamaya calis aynisini solesi banada doktor bir ay sonra aile kalmisim
Insallah canim darisi bana olsun

sogan kuruyle kistleri temizleyenler varmış. ne kadar doğru bilmiyorum.

inşallah gitmiştir kistin

Benimde yumurtam kiste donusmustu. Dr bisey yapma kendiliginden patlayacak demişti. Patlayinca icinden cikan aci su agri yapiyor. Agri kesici bulundurmaya calisin yaninizda

Kizlar 6 aydir korunmuyrum bu arada doktora gittim tahlillerim yapildi hormonlara bakildi sadece folikul kistim var birde doktor bu ay ki kontrolumde yumurtanin buyuyup catlamadigini onun da kiste donustugunu soyledi .bu durumda olan varmi cevremde kimi sogan suyu kimi bogurtlen koku ic diyor bitkisel yòntemlerle sizce halledebilirmiyim ?
yapman gereken su sımdı adet olunca sogan suyu ıc o kıstlerr hooopp dıye gıdecekk adetının 2. gunu bal tarcın çörek otu yap bulursan polende at yumurtalarının kalıtelı bırsekılde olusmasınave buyumesıne catlamasına yardımcı bende kac aydr ugrasıorumm allahn ıznıyle dualarımla kürlerimle hamıle kaldm

yapman gereken su sımdı adet olunca sogan suyu ıc o kıstlerr hooopp dıye gıdecekk adetının 2. gunu bal tarcın çörek otu yap bulursan polende at yumurtalarının kalıtelı bırsekılde olusmasınave buyumesıne catlamasına yardımcı bende kac aydr ugrasıorumm allahn ıznıyle dualarımla kürlerimle hamıle kaldm
Canim şuan adetimin ilk gunu nasil yaptin sogan kurunu ben korunmadigim icin korktum icmedim .cok sevindim senin adina birde iki kuru ayni anda mi yaptin

Birde bögurtlen kökü dediler catlamasi içinmis birde kaç guñ yaptin her ikidini de

Yumurtaniz saglikli gelismedigi icin catlamiyor olabilirmi ??
Yumurta gelistirici dogal besinler var kurler ve ilaclar var. Stres te yaparsaniz sorun daha cok olur...
Kizlar bende birsey sormak istiyorum kusura bakma konunu bolmek istemem ama...
Simdi biz bu ay korunmadik ben antibiotik ve agir ilaclar kullaniyorum allahin takdiri hadi bu ay oldu bu ilaclarin zarari olurmu cok merak ediyorum keske korunsayfk zaten olmuyor cocugumuz ama hadi oldu diyelim.
Tabii bunu siz bilemezsin allahin takdiri ama bikac kisi bana gunun gecmeden kullandigin hicbir ilac bebegi etkilemez dedi bu arada yumurtlama gunumden 7 gun gecmisti ilaca baslayali. Icim hic rahat degil...

Canim şuan adetimin ilk gunu nasil yaptin sogan kurunu ben korunmadigim icin korktum icmedim .cok sevindim senin adina birde iki kuru ayni anda mi yaptin
vebde kıst problemı olmadgı ıcn sogan ıcmedm ama kıste bırebır bnm aralık ayından catlammayan yumurtalarm vardı ama ocakta hamıle kaldm cok sukur hayıt suyu ve bal macun yapmstm

Benim de yumurtam çatlamayıp kist olmuştu. Soğan kürü uyguladım kistim 46mm den 16mm e düştü. 1ay sonra hamile kaldım

Ben pkoluyum ama bu ay klomen kullandim ve catlatma ignesi olmadim..doktorum bu ay yumurtamin 15 mm oldugunu ve gec gelistigini soyledi..ben takviye olarak ari sutu polen ve bal karisimi da kullanmistim..bu ay umitlenmedim ama dun ogrendim ki 5 haftalik hamileyim ayrica ilk hamileligimde de yine klomen kullandim ve üçüzlerime hamile kalmistim onlari kucagima almak nasip olmadi insallah sende bi an once kavusursun yavruna..zor ama hep denildigi gibi dusunmeyince oluyor hic olmayanlar o yuzden zor da olsa once kafandan at..

Back