• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlamayan yumurta

Emci

☆ Kûn Fe Yekûn ''Ol der ve Olur ☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
274
123
53
Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun ettiğiniz tüm Duâ lar kabul olsun inşallah :dua: benim sorum catlamayan yumurta agri yapar mı ? Pazartesi günü ovulasyon testiyle yumurtlama günümü yakaladım. Adetim de 37. Gün hala olmadim. Arada kasiklarim ve gobegimin altında kramplar hissediyorum. Acaba diyorum yumurta catlamadiysa bu sekilde ağrı yapar mi:KK51:

merhaba adetınızde 37. gun derken anlamadım gununuz gectımı yanı

37 gün baya geçmiş bi test yapsanız hamile olabilirsiniz

merhaba adetınızde 37. gun derken anlamadım gununuz gectımı yanı
Evet canim 3 gün geçti. Bide geç yumurtlamışim pazartesi günü ovulasyan testinde testte çift çizgi gördüm

Yumurtlama günü pazartesiydi ama adetiniz geçti dogrumu anladım bide burda okuyoruz ovulasyon testleriylede hamile olduğunu ogrenenler var canim gebelik testi yap

Evet canim 3 gün geçti. Bide geç yumurtlamışim pazartesi günü ovulasyan testinde testte çift çizgi gördüm
inşallah poziitiftir canım bi test yapıp denersen strese sokmamıs olursun kendını

Yumurtlama günü pazartesiydi ama adetiniz geçti dogrumu anladım bide burda okuyoruz ovulasyon testleriylede hamile olduğunu ogrenenler var canim gebelik testi yap
Evet kuzum aynen anladığın gibi pazartesi günü yumurtlama günümdü değerlendirdik. Tlfnumda ki adet takvimine göre ayin 19. Da adet olmam gerekiyordu belkide o takvim yanlış da olabilir. Ama yumurtlama günüm kesinlikle pazartesi günüydü canım.

Niye korkuyosun vercek Allah canim senlik birşey yok insallah bu mubarek kandil günü hamilesindir testi yap yoksada umutsuzluğa kapılma olur hayirlisiyla

inşallah poziitiftir canım bi test yapıp denersen strese sokmamıs olursun kendını
İnşallah canım biraz daha sabredip beklemek istiyorum hayal kırıklığı gerçekten çok zor. Belirtilerim de var ama belkide adet olacam oyusden de olabilir

Niye korkuyosun vercek Allah canim senlik birşey yok insallah bu mubarek kandil günü hamilesindir testi yap yoksada umutsuzluğa kapılma olur hayirlisiyla
Âmin inşallah Allahım duysun bu Duâ ni canım benim. Ancak yarın yapabilirim testi

İnşallah canım biraz daha sabredip beklemek istiyorum hayal kırıklığı gerçekten çok zor. Belirtilerim de var ama belkide adet olacam oyusden de olabilir
olabilir hayırlısı neyse o olsun bi sorun varmıydı

Zaten canım pazartesi yumurtlama oldu 5 günde testte çıkar mı bilmiyorum. Adet duzensizligim var

baya gec yumurtlamıssın ozamn adet donemındesın cunku nasıpse olur ınsallah bekle ozamn

Evet kuzum aynen anladığın gibi pazartesi günü yumurtlama günümdü değerlendirdik. Tlfnumda ki adet takvimine göre ayin 19. Da adet olmam gerekiyordu belkide o takvim yanlış da olabilir. Ama yumurtlama günüm kesinlikle pazartesi günüydü canım.
Yumurtladığın günden 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum canım o zaman batına daha var

Ovulasyon testinde çatladığıedinı tespit etmedin mi canım silik çıkınca çatlamış demek oluyor

Yumurtladığın günden 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum canım o zaman batına daha var
Gecen ay 15 inde oldum canım ozaman baya bi gec gelecek adetim öyle mi. Yani 14 gün sonraysa ozaman ayin 30unda Adet olacam :işsiz::işsiz::işsiz:

Ovulasyon testinde çatladığıedinı tespit etmedin mi canım silik çıkınca çatlamış demek oluyor
Yaptım kuzum silik cikti ama emin olamadım hatta bak sana resim atim

Bu tam koyuydu gördüğüm gun
20160516_002145-480x853.jpg

Buda ertesi günü olan
20160516_100815-480x853.jpg

Ama o silik gördüğüm günün ertesi günü tekrar yaptım emin olmak için ozaman da böyle çıktı oyusden kafam karıştı acaba catlamadi mi diye düşündüm
20160516_235704-480x853.jpg

Back