Acaba neden böyle oldu ki ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bir de pcos var acaba o mu etkiledi diyorumCanım benimde 27 Ekim sat ve daha çatlamadı
Senin testlerinin fotoğrafı var mı canımCanım benimde 27 Ekim sat ve daha çatlamadı
Böyle canım bugün biraz koyulaştı ama pik değilSenin testlerinin fotoğrafı var mı canım
Pcos olunca böyle oluyor yumurtalar buyumedigi içinAcaba neden böyle oldu ki ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bir de pcos var acaba o mu etkiledi diyorum
Havuç falan yiyorum desteklesin diye ama inşallah büyür yaPcos olunca böyle oluyor yumurtalar buyumedigi için
Yavaş yavaş koyulaşmış ya sanki ya birde bu 15.günü neye göre hesapladın acaba adet olduğun ilk günü sayıyor musun yoksa bitiminden itibaren miBöyle canım bugün biraz koyulaştı ama pik değil
Bugün böyle çıktı sence akşama pik olur muBöyle canım bugün biraz koyulaştı ama pik değil
İnşallah olur canımBugün böyle çıktı sence akşama pik olur mu
Doktoru dinle sen testler yanıltıcı olabilir canımİnşallah olur canımValla ben daha pik görmedim bugün aşırı silik çıktı doktorum pazartesi günü çatlamış dedi zaten ben pik göremedim orası ayri
Umarım öyledir canım bakkalim 21 gün test yapılacak sağlıklı bir yumurtami çatlamış diye bakalımDoktoru dinle sen testler yanıltıcı olabilir canım
Hadi bakalım herşey gönlünce olsun senin bi rahatsızlığın var mı ? Ne zamandır deniyorsunuzUmarım öyledir canım bakkalim 21 gün test yapılacak sağlıklı bir yumurtami çatlamış diye bakalım
Şuan pik oldu sanıyorum ama doktorum pazartesi çatlamış dedi bilmiyorum neye inanacağımHadi bakalım herşey gönlünce olsun senin bi rahatsızlığın var mı ? Ne zamandır deniyorsunuz
Acaba pıhtılaşmaya mı baktırsan benimde iki düşüğüm oldu 5 haftalıkken ben pıhtılaşmaya baktıracamŞuan pik oldu sanıyorum ama doktorum pazartesi çatlamış dedi bilmiyorum neye inanacağımbenim 3 tane gebeliğim oldu ilki kanamalı düşük oldu 6 haftalıktı ikincisi 3 aylıktı kalbi durdu ardından kızıma hamile kaldım çok şükür onu sağlıkla kucağıma aldım 6,5 yaşında hiç korunmadım ama işte çalışıyordum işte yoğun geçiyordu hani zaten pko var sanirim yaşta ilerleyince ilerledi doktorla iki aydır deniyoruz.
Acaba pıhtılaşmaya mı baktırsan benimde iki düşüğüm oldu 5 haftalıkken ben pıhtılaşmaya baktıracamŞuan pik oldu sanıyorum ama doktorum pazartesi çatlamış dedi bilmiyorum neye inanacağımbenim 3 tane gebeliğim oldu ilki kanamalı düşük oldu 6 haftalıktı ikincisi 3 aylıktı kalbi durdu ardından kızıma hamile kaldım çok şükür onu sağlıkla kucağıma aldım 6,5 yaşında hiç korunmadım ama işte çalışıyordum işte yoğun geçiyordu hani zaten pko var sanirim yaşta ilerleyince ilerledi doktorla iki aydır deniyoruz.