- 1 Mayıs 2020
- 1.296
- 1.182
-
- Konu Sahibi Pimpirikli10
Ben adet oldum canım yeniden dene istersenKuruma çizgisi çıkınca ihtimal var demektir mi ki ? Benim 3 gün geçti adetim bugün sabah test yaptım kuruma çizgisi hafiften çıktı
Bugün ikinci testi yaptım çift çizgi çıktıBen adet oldum canım yeniden dene istersen
Hayırlı olsunBugün ikinci testi yaptım çift çizgi çıktıama yine de kan testi yaptıracağım inşallah doğru çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı dan inşallah
Teşekkür ederim canım isteyen herkese versin inşallah ben 1 senedir uğraşıyordum yumurtalama takibimi kendim yaptim bugünde kaset test yaptım pozitif çıktıHayırlı olsunovülasyon testiyle ilk denemeniz mi acaba
Amin teşekkür ederim sormak istediğim ovülasyon testini ilk defa mı kullandınız ilk ayda mı tuttuTeşekkür ederim canım isteyen herkese versin inşallah ben 1 senedir uğraşıyordum yumurtalama takibimi kendim yaptim bugünde kaset test yaptım pozitif çıktı
Amin canım bizlerede dua et. Gözün aydınBugün ikinci testi yaptım çift çizgi çıktıama yine de kan testi yaptıracağım inşallah doğru çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı dan inşallah
merhaba benimde bu sekilde inanın bende sizin gibi varmı yokmu diyorum ve ben tüp bebek sürecindeyim yumurta toplandı hala regl olmadım silik çizgi çıktıArkadaşlar benim testimi yorumlarmisiniz ben mi ikinci çizgiyi çok çok hafif görüyorum yada yok mu yarın adet günüm
Ben adet oldum şimdimerhaba benimde bu sekilde inanın bende sizin gibi varmı yokmu diyorum ve ben tüp bebek sürecindeyim yumurta toplandı hala regl olmadım silik çizgi çıktı
muhtemelen kuruma çizgisi olabilir regl olduysanızBen adet oldum şimdiama o silik çizgi neden var ki
muhtemelen kuruma çizgisi olabilir regl olduysanız