çatlamadan önce

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
39
kızlaaaar göbeğim ve göğüslerim çok fecii kaşınıyor sanırm gerilmeye başladı diye sizde kaşınıyormusunuz ay çatlamak istemiyorum buarada birşey kullanan varmı çatlaklar için bebe yağı kullanmış arkadaşım hiç çatlamadan doğurmuş bir arkadaşta kakao yağı ve badem yağı kullanmış süper ii gelmiş neyapsak ne etsek kızlar çatlamayalım

kızlaaaar göbeğim ve göğüslerim çok fecii kaşınıyor sanırm gerilmeye başladı diye sizde kaşınıyormusunuz ay çatlamak istemiyorum buarada birşey kullanan varmı çatlaklar için bebe yağı kullanmış arkadaşım hiç çatlamadan doğurmuş bir arkadaşta kakao yağı ve badem yağı kullanmış süper ii gelmiş neyapsak ne etsek kızlar çatlamayalım

ya canm cok gusel bi konuya değinmişsin.aynı dert bende de var ama daha çok gebeğim kaşınıyor.valla ben birşey kullanmıyorum ama bende bebek yağı almayı dusunuyorum.badem yağı tüy yapıyor ya bence kullanmayın.kozmetik ürün almak istemiyorum aslında dr bana önerdi ama bebek yağı kullanmak daha cazip geldi bana.fikri olanlar varsa ürün kullannlar onlardan da fikir çalabiliriz yerimsenibena.s.

ben 2007 kasım annesiyim,hamileyken kaşıntılarım başladıktan sonra hergün badem yağı kullandım çok faydasını gördüm,hiç çatlamadı karnım,tavsiye ederim

ben 2007 kasım annesiyim,hamileyken kaşıntılarım başladıktan sonra hergün badem yağı kullandım çok faydasını gördüm,hiç çatlamadı karnım,tavsiye ederim

ya ama benimde bi arkadaşım kullandı badem yağı çok tüylenme oldu onda.sizde öyle bir soun olmadı mı??o yüzden ben direkt bebek yağı dedim :bbo:

kızlar bende son kontrolümde 8-9 aylık hamişlere sordum badem yağını önerdiler tüylenmeden bahsetmediler ayrıca cuma yeni doğum yapan bir arkadaşa gittim oda ban badem yağını önerdi hatta yarısından fazlası kalmış bana verdi.. bir başka arkadaşımda geçen karnın kaşınıyormu geriliyormu dedi şimdilik bişey yok ama badem yağı önerdiler dedim bende sana onu söyleyecektim dedi.. kendisinin 6 aylık bebişi var sadece karnına kullanmış ve hiç çatlak olmamış çok kilo almıştı ve doktor diyet vermişti.. bana bacaklarınada dizlerine kadar sür dedi karnımda yoktu ama bacaklarımda oldu çatlaklar dedi.. bende bu hafta kullanmaya başlayacağım badem yağı.. zaten hafif tüylenme var ebnim göbişte önce böyle değildi..

Ben de bu hafta doktoruma gittiğimde çatlaklar için ne kullanacağımı sordum. Bana badem yağı sürmemi söyledi. Kozmetik ürünlerine para verme sakın dedi. Hem en doğalı hem de en çok işe yarayanın badem yağı olduğunu söyledi. Ben de sizlerin yorumlarından okuduğum için 'Tüylenme yapmaz mı?' dedim. O da, hamilelik tüylenmesini eğer yaşayacaksam yaşayacağımı, bunun badem yağı ile alakası olmadığını söyledi. Kakao yağı ve jojoba yağı almıştım. Şimdi bunlar biter bitmez badem yağıyla devam edeceğim.

benimde kirli gibi göbeğim kaşınıyor ama bana doktorda dahil vazelin
önerdiler ben vazelin kullanmaya başlayacağım

bende bu perşembe doktora gidicem..ikili test sonuçlarımı almaya..ozaman sormayı düşünüyorum çatlaklar için ne kullanmam gerektiğini.badem yağı banada daha mantıklı geliyo..doktorumdan öğrenince yazarım sizede..birde arkadaşlar malum yaz geliyo ve hamilellikte oluşan lekelenmeler güneşe maruz kalınca daha çok artıyomuş.doktoruma onuda sorucam..yüksek faktörlü güneş kıremi kullanmamda sakınca varmı diye..onuda size yazarım..inşallah bukadar önlem alıyoruz herşey yolunda gider..

bende bu perşembe doktora gidicem..ikili test sonuçlarımı almaya..ozaman sormayı düşünüyorum çatlaklar için ne kullanmam gerektiğini.badem yağı banada daha mantıklı geliyo..doktorumdan öğrenince yazarım sizede..birde arkadaşlar malum yaz geliyo ve hamilellikte oluşan lekelenmeler güneşe maruz kalınca daha çok artıyomuş.doktoruma onuda sorucam..yüksek faktörlü güneş kıremi kullanmamda sakınca varmı diye..onuda size yazarım..inşallah bukadar önlem alıyoruz herşey yolunda gider..

ya ama benimde bi arkadaşım kullandı badem yağı çok tüylenme oldu onda.sizde öyle bir soun olmadı mı??o yüzden ben direkt bebek yağı dedim :bbo:

yok canım olmadı,belki yapı meselesidir ,hamileliğimde 24 kilo aldım karnımda hiç çatlama olmadı,sadece bilmediğimden bacaklarıma sürmedim badem yağını bacaklarım çatladı fazla kilolardan dolayı

Benim de kaşınmalarım var arkdaşlar en çok göğüslerimde ve göbeğimde. Geçtiğimiz ayki kontrolde doktor badem yağını önerdi banada ben de ona başladım, göbeğim, göğüslerim ve bacaklarıma sürüyorum. Şimdilik iki-üç günde bir sürüyorum bu aydan itibaren hergün sürmeyi planlıyorum. haftaya 16. hafta bitiyor 5.aya giriyorum o zaman hergün süreyim diyorum

11 haftalik hemileyken basladim ben yag ve kremlere
suanda 15+4...her sabah dus alip bacaklarima ve popoma
badem yagi suruyorum..gobegime ve goguslerime ise
catlak onleyici krem kullaniyorum ama
badem yagi daha nemli tutuyor hic kurumuyor vucudum..
kremelrim bitsin surekli badem yagi kullanicam..
ama ben 1 aydir her sabah duzenli yapiyorum bu isi,sizde deneyin kesin olur faydasi..
ayrica badem yagi benim bacak tuylerimi azaltti...

iyi güzel sürelim de bu badem yağını kokusu nasıl???iğrenç kokmuyormu????giysilerimiz kokmazmı acaba????yazın bi yandan sıcak bi yandan yağ ne bilim pek canlandıramıyorum hayalimde..nasıl olur ki...

iyi güzel sürelim de bu badem yağını kokusu nasıl???iğrenç kokmuyormu????giysilerimiz kokmazmı acaba????yazın bi yandan sıcak bi yandan yağ ne bilim pek canlandıramıyorum hayalimde..nasıl olur ki...

hayir kokusu yok,yani rahatsiz edici bi koku diil
ben surdukten sonra hemen giyinmiyorum kurumasini bekliyorum...
yani hergun kesin bir saatimi ayiriyorum bu ise,insallah
iyi sonuc alirim..

zaten badem yağı çok kısa bir sürede kuruyor, çok uzun sürmüyor yani kuruması vücut hemen emiyor, yağlı gibi olmuyyor yani vücudun

tamam kızlar saolun ..bende alayım o zaman biraz önce...
benim zaten daha önceden oluşmuş çatlaklarım var kalça bölgemde...yani vücudum bu çatlak olayı için gayet müsait...bari karnımda olmasın...oluştuktan sonra ne yapsam faydası olmadı:KK43:((((((

Bana hemşire Bonal Krem önerdi.Bi kaç arkadaşım da onu kullanmış, onlar da Bonal önerdi.Ama sordum hiç bir eczanede bulamadım.

Bir eczanede buldum o da büyük boyuymuş 70 ytl deyince vazgeçtim almadım.Yuh yani yaaa hem garanti değil çatlaklara hem dünya para.
Garanti olsa neyse.

Cuma yeni doğum yapan arkadaşımdaydım.eşi sağlıkçı ve hiç birşey sürmedim dei.tek bir çatlağı yoktu.Biraz genetik bu çatlama galiba kızalar.

Ben yinede bebe yağına devam edeceğim.Bir de annem 15 ytl ye bir çatlak kremi almış,gönderince ismini yazarım.İkisini kullanmayı düşünüyorum.

Kızlar birkaç gündür bacaklarımın üstü inanılmaz derecede kaşınıyor. Aynı dertten muzdarip olan var mı aranızda?

Canım bende henüz bir kaşınma yok ama kaşıntı çatlama belirtisi olabilir.Kremleri yoğunlaştır sen.

Birde göğüslere karına kasıklara backlara baya yere sürün.Her yerde olabilirmiş çatlaklar.

X