Çatlamadan 8 gün sonra Beta HCG 3.56 çıktı yükselir mi?

Mlsgncm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
202
81
27
Merhaba arkadaşlar yumurtlama zamanimi ovulasyon testiyle takip ettim, 5 Ağustosta pik oldu 6 ağustosta çatlamayi gördüm. Çatlamadan sonra 8. Gün bu gün dayanamadım kan verdim 3.56 çıktı sizce yükselir mi?

Merhaba arkadaşlar yumurtlama zamanimi ovulasyon testiyle takip ettim, 5 Ağustosta pik oldu 6 ağustosta çatlamayi gördüm. Çatlamadan sonra 8. Gün bu gün dayanamadım kan verdim 3.56 çıktı sizce yükselir mi?
diğer konulardaki sorularınıza da yazdım yükselebilir kan testi verin

Hormonlarnda sıkıntı yoksa hamilesin canım sabah erken gebelık testi yap silikde olsa cıkarsa 5i gecmis demek

Darısı başıma inşallah 🙏🏻 çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşun yavrunuza🥰❤️
İnşallah hayırlı haberler alırsın. Ben de çok gebelik testi vardı internetten almıştım sürekli evden de onla takibini yaptım git gide koyulaştı 😇o şekilde evde de kendin takip edebilirsin

İnşallah hayırlı haberler alırsın. Ben de çok gebelik testi vardı internetten almıştım sürekli evden de onla takibini yaptım git gide koyulaştı 😇o şekilde evde de kendin takip edebilirsin
Evet bende yarın test almayı düşünüyorum inşallah olur 🙏🏻 teşekkür ederim 🥰

X