Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diğer konulardaki sorularınıza da yazdım yükselebilir kan testi verinMerhaba arkadaşlar yumurtlama zamanimi ovulasyon testiyle takip ettim, 5 Ağustosta pik oldu 6 ağustosta çatlamayi gördüm. Çatlamadan sonra 8. Gün bu gün dayanamadım kan verdim 3.56 çıktı sizce yükselir mi?
Teşekkür ederimdiğer konulardaki sorularınıza da yazdım yükselebilir kan testi verin
Çatlama dan sonra 8 gün oldu ben çok erken test yaptım hatta ama inşallah yükselir teşekkür ederimBana değer 8 gün sonrası için az geldi ama tekrarlaman da kan testi fayda var tabi
Hormonlarnda sıkıntı yoksa hamilesin canım sabah erken gebelık testi yap silikde olsa cıkarsa 5i gecmis demekMerhaba arkadaşlar yumurtlama zamanimi ovulasyon testiyle takip ettim, 5 Ağustosta pik oldu 6 ağustosta çatlamayi gördüm. Çatlamadan sonra 8. Gün bu gün dayanamadım kan verdim 3.56 çıktı sizce yükselir mi?
İnşallah canım pazartesi alabilirim artık testHormonlarnda sıkıntı yoksa hamilesin canım sabah erken gebelık testi yap silikde olsa cıkarsa 5i gecmis demek
İnşallah canım pazartesi alabilirim artık test
Koyulasiyor inşallah hamileyimdirOvülasyon testi kaldıysa elinde koş yap hemen o 7.günde koyuluk oluoms benm bugun 5.gun koyulasıo
İnşallah canım beta hamile oldgnu söylüyor :)Koyulasiyor inşallah hamileyimdir
İnşallah 5 üstünü görürüm sonra da düzenli şekilde artış olur sağlıklı bir gebelik olur inşallah Allah isteyen herkese hepimize nasip etsinİnşallah canım beta hamile oldgnu söylüyor :)
Amin inşallahİnşallah 5 üstünü görürüm sonra da düzenli şekilde artış olur sağlıklı bir gebelik olur inşallah Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin
Darısı başıma inşallah çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşun yavrunuzaÇatlamadan 8 gün sonra 0.1 di betam. Gebelik yoktu yani. 12. Gün ise 41 çıktı takip ettik 2 kat artıyor şükür. perşembe günü de inşallah keseyi göreceğiz.
İnşallah hayırlı haberler alırsın. Ben de çok gebelik testi vardı internetten almıştım sürekli evden de onla takibini yaptım git gide koyulaştı o şekilde evde de kendin takip edebilirsinDarısı başıma inşallah çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşun yavrunuza
Evet bende yarın test almayı düşünüyorum inşallah olur teşekkür ederimİnşallah hayırlı haberler alırsın. Ben de çok gebelik testi vardı internetten almıştım sürekli evden de onla takibini yaptım git gide koyulaştı o şekilde evde de kendin takip edebilirsin
Bende bugün yaptırdım 4.59 çıktı sizde yükselme oldu mu acabaEvet bende yarın test almayı düşünüyorum inşallah olur teşekkür ederim
Akşam test yaptircam henüz bilmiyorum. İnşallah yükselir canım seninkideBende bugün yaptırdım 4.59 çıktı sizde yükselme oldu mu acaba
Ayyy inşallah ikimizinkide yükselir de yaşıt olurlar gebeligimizi birlikte takip ederizgüzel haberi bekliyorum bende Çarşamba tekrar ölçturcemAkşam test yaptircam henüz bilmiyorum. İnşallah yükselir canım seninkide
İnşallah canım ya haber vericem pozitif olurda dediğin gibi olur inşallahAyyy inşallah ikimizinkide yükselir de yaşıt olurlar gebeligimizi birlikte takip ederizgüzel haberi bekliyorum bende Çarşamba tekrar ölçturcem