M mimozamc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 98 20 27 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #1 Catlama üstünden 12.günüm 3 gündür ovu testi yapıyorum bugün böyle yavastan koyulaşmaya başladı gibi geldi gebelik habercisi olabilir mi ?
Catlama üstünden 12.günüm 3 gündür ovu testi yapıyorum bugün böyle yavastan koyulaşmaya başladı gibi geldi gebelik habercisi olabilir mi ?
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.316 1.435 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #2 Çatlatma ignesi mi oldun? Gebelik testi ile sonuc almak daha mantikli,ki gebelik testleri bile yaniliyorken ovu testlerine guvenmek zor oluyor
Çatlatma ignesi mi oldun? Gebelik testi ile sonuc almak daha mantikli,ki gebelik testleri bile yaniliyorken ovu testlerine guvenmek zor oluyor
M mimozamc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 98 20 27 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #3 mutlutablo .!.: Çatlatma ignesi mi oldun? Gebelik testi ile sonuc almak daha mantikli,ki gebelik testleri bile yaniliyorken ovu testlerine guvenmek zor oluyor Genişletmek için tıkla... mutlutablo .!.: Yok ovulasyon ile takip ettim çatlamayı yakaladım. Genişletmek için tıkla...
mutlutablo .!.: Çatlatma ignesi mi oldun? Gebelik testi ile sonuc almak daha mantikli,ki gebelik testleri bile yaniliyorken ovu testlerine guvenmek zor oluyor Genişletmek için tıkla... mutlutablo .!.: Yok ovulasyon ile takip ettim çatlamayı yakaladım. Genişletmek için tıkla...
M mimozamc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 98 20 27 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #4 mutlutablo .!.: Çatlatma ignesi mi oldun? Gebelik testi ile sonuc almak daha mantikli,ki gebelik testleri bile yaniliyorken ovu testlerine guvenmek zor oluyor Genişletmek için tıkla... Doğru evet cuma gunu test yapmıştım negatifti hemen bidaha yapmak istemedim ovu ile takip ederken biraz koyulaşmaya basladıgını gördüm
mutlutablo .!.: Çatlatma ignesi mi oldun? Gebelik testi ile sonuc almak daha mantikli,ki gebelik testleri bile yaniliyorken ovu testlerine guvenmek zor oluyor Genişletmek için tıkla... Doğru evet cuma gunu test yapmıştım negatifti hemen bidaha yapmak istemedim ovu ile takip ederken biraz koyulaşmaya basladıgını gördüm
mutlutablo Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2021 2.316 1.435 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #5 mimozamc .!.: Doğru evet cuma gunu test yapmıştım negatifti hemen bidaha yapmak istemedim ovu ile takip ederken biraz koyulaşmaya basladıgını gördüm Genişletmek için tıkla... Yine istersen ovulasyon ile takip et canim sen bilirsin ama iste en net sonuc gebelik testi ve kanda cikiyor İnşallah vardir ya
mimozamc .!.: Doğru evet cuma gunu test yapmıştım negatifti hemen bidaha yapmak istemedim ovu ile takip ederken biraz koyulaşmaya basladıgını gördüm Genişletmek için tıkla... Yine istersen ovulasyon ile takip et canim sen bilirsin ama iste en net sonuc gebelik testi ve kanda cikiyor İnşallah vardir ya
M mimozamc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 98 20 27 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #6 mutlutablo .!.: Yine istersen ovulasyon ile takip et canim sen bilirsin ama iste en net sonuc gebelik testi ve kanda cikiyor İnşallah vardir ya Genişletmek için tıkla... 14 gün diyolar diye iki gün daha bekleyeyim dedim bir tane test var elimde çünkü. Teşekkür ederim güzel dileğin için amiiin
mutlutablo .!.: Yine istersen ovulasyon ile takip et canim sen bilirsin ama iste en net sonuc gebelik testi ve kanda cikiyor İnşallah vardir ya Genişletmek için tıkla... 14 gün diyolar diye iki gün daha bekleyeyim dedim bir tane test var elimde çünkü. Teşekkür ederim güzel dileğin için amiiin
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.622 841 35 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #7 mimozamc .!.: Eki Görüntüle 3498729 Catlama üstünden 12.günüm 3 gündür ovu testi yapıyorum bugün böyle yavastan koyulaşmaya başladı gibi geldi gebelik habercisi olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet canım olabilir bir gebelik testi yap bence zaten 12 gün olmuş çıkar diye düşünüyorum
mimozamc .!.: Eki Görüntüle 3498729 Catlama üstünden 12.günüm 3 gündür ovu testi yapıyorum bugün böyle yavastan koyulaşmaya başladı gibi geldi gebelik habercisi olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... Evet canım olabilir bir gebelik testi yap bence zaten 12 gün olmuş çıkar diye düşünüyorum
M mimozamc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 98 20 27 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #8 Sosyallanne .!.: Evet canım olabilir bir gebelik testi yap bence zaten 12 gün olmuş çıkar diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
Sosyallanne .!.: Evet canım olabilir bir gebelik testi yap bence zaten 12 gün olmuş çıkar diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
happys Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 507 124 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #9 mimozamc .!.: Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... 14 ü bekle bence acele etme. Benm 13 de negatif 16 da pozitif olmuştu.
mimozamc .!.: Tamamdır teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... 14 ü bekle bence acele etme. Benm 13 de negatif 16 da pozitif olmuştu.
M mimozamc Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2024 98 20 27 4 Kasım 2024 Konu Sahibi mimozamc #10 happys .!.: 14 ü bekle bence acele etme. Benm 13 de negatif 16 da pozitif olmuştu. Genişletmek için tıkla... Ya evet erken yapmanın pek de bi iyi yanı yok :) gözünüz aydın hayırlı olsun. İnşallah bende pozitif görürüm
happys .!.: 14 ü bekle bence acele etme. Benm 13 de negatif 16 da pozitif olmuştu. Genişletmek için tıkla... Ya evet erken yapmanın pek de bi iyi yanı yok :) gözünüz aydın hayırlı olsun. İnşallah bende pozitif görürüm