Çatlama öncesi ilişki ile hamile kalanlar

rundmila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
50
14
22
Merhaba arkadaşlar ben her zaman 29 günde bir regl olurum ve çatlama günüm hiç değişmez son regl tarihim 29 Mayıs eşim iş nedeni ile 12 Haziran da gidecek yani tam çatlama gününden 1 gün önce bu şekilde hamile kalan var mı acaba çatlamadan önceki günleri değerlendirip lütfen yardımcı olun

Pcos vb bir şeyiniz var mı acaba
var ama reglim düzenli hep 28 günde bir oluyorum. normalde reglimden sonraki 4-5.gün yumurtlamam oluyor. 12 mayısta reglimim ertesi günü ilişki oldu. 28 mayısta da pozitif çıktı testim. normalde beklenen regl günüm 1 hazirandi. 4 gün erken öğrendim ve değerim de yüksekti. doktorum erken yumurtlamışsın dedi.

Tüplerde sperm 5 gun kadar canlı kalıyor zamanlama gayet iyi.

Oluyormuş demekki gerçi olacak olduktan sonra oluyor umarım benim bebişte olur benim ilk gebeliğim 4 ay önce sonlandı 19 haftalık gebeydim sol kalp sendromu vardı yüreğim hala buruk bir an önce olsun istiyoruz en azından acımı hafifletmesi için

inşallah güzel haber alırsınız da acınız biraz olsun hafifler

Gerçekten mii yani yumurtlama erken oldu heralde o zaman. E siz nasıl anladınız o gün tuttuğunu ayy kafam karıştı
cünkü o ay 2 kez ilişki oldu. biri ayın 12sinde, diğeri ayın 20sinde. ve benim genelik testim 28inde 300dü doktorum da erken yumurtlama oldu büyük ihtimalle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…