Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar polikistik over sendromum var ortalama 35-45 gün arasında adet görüyorum. 6 aydır bebek istiyoruz bu ay ovulasyon testi aldım 3 gün önce elime ulaştı 3 gündür yapıyorum bugün t çizgisi biraz silikti çatlama olmuş mu sizce
Ay yorumunuzu yeni gördüm bildirim gözden kaçmış sanırım 18 Nisan ve 19 Nisan iki günü değerlendirdim inşallah tutar sonradan iki gün daha ovulasyon testine devam ettim ikinci çizgi tamemen silindi
Yorumunuzu yeni gördüm bildirim gözden kaçmış sanırım 18 Nisan ve 19 Nisan iki günü değerlendirdim inşallah tutar sonradan iki tane ovulasyon testi daha yaptım ikinci çizgi iyice siliklesti. Ama şöyle bi şey oldu o yumurtanin çatladigi günden beri göğüs hassasiyetim var normalde de olur bu zaten adete kadar devam eder acaba adet mi olucam yine