- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
- Konu Sahibi Narenciyecicegim
-
Erkeğin spermi içerde 3 gün yasabiliyor bu yüzden çok bir sorun olacağını sanmam. Siz gönlünüzü ferah tutun ve elinizden geldigince 2 güne bir yapmaya çalışın
Kaçıncı denemeniz? İğneden önce bir ilaç kullandınız mı?Çok sağolun inşallah bu sefer tutar
Bu 2.denememiz iğneden önce klomen kullandım ama olmadı. Sizin durumlar nasıl peki?Kaçıncı denemeniz? İğneden önce bir ilaç kullandınız mı?
Zincoyu doktor mı verdiBen sadece klomen kullanmıştım iğne vurulmadim ilk kullandigimda yumurtam 14mmydi küçüktü ama şansıma o ay tuttu.
Şuan Şubat ayında 2. Çocuğumuz için doktora gidicez doktor bu sefer çatlama igneside vuracağını söyledi.. eşimde sperm haraketsizligi var o da zinco kullaniyor
Evet sağlık ocağındaki doktor verdi 6 ay boyu kullan olmazsa aşılama dedi kocamın üroloji doktoruda aynısını dedi ama kadın doğum doktorum 1 ay sonra aşılama yapabiliriz demişti.. (beklemek yıpratıcı olduğundan büyük ihtimalle aşılamaya geçerim yine olmazsa..)Zincoyu doktor mı verdi
Hakkınızda hayırlısı olsun benim eşimde de morfoloji 1 ama doktorum engel görmüyorEvet sağlık ocağındaki doktor verdi 6 ay boyu kullan olmazsa aşılama dedi kocamın üroloji doktoruda aynısını dedi ama kadın doğum doktorum 1 ay sonra aşılama yapabiliriz demişti.. (beklemek yıpratıcı olduğundan büyük ihtimalle aşılamaya geçerim yine olmazsa..)
Sizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah bu ay kavuşursunuz beklediğiniz meleginizeHakkınızda hayırlısı olsun benim eşimde de morfoloji 1 ama doktorum engel görmüyor
İnşallah ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah bu ay kavuşursunuz beklediğiniz meleginize
25İnşallah ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahyaş kaç peki?
Yaşın çok iyi bende 23
Seninde bayaga iyiYaşın çok iyi bende 23
İnşallah yaSeninde bayaga iyitam işte çocuğu doğur otur bak büyüt sonra rahat et yaşı
Banada bugun dr yarın saat 22.00 daha sonra 5 gün daha ilişki önerdi 6 gün boyunca 2 yumurtam var 18 mm ıgne vurundum sabah 10.00 da ne olur bılmıyorum
Bu kaçıncı denemeniz tedavi için
İnşallah canım benim bizde 1buçuk yıllık evliyiz başından beri istiyoruz Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahBenim şuan ilk denemem 1,5 yıl olacak nerdeyse bize evleneli son 1 aydır düşünüyoruz pko oldugu ıcın dr basvurduk boyle bı tedavı surecı oldu ınsallah ıyı sonuc alırız hepımızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?