Bende iğneyle hamile kaldım. Büyük ihtimal hamilesin. Ama iğnenin etkisi olabileceğini bende duymuştum . Ama ben hamile kaldım . 5 gün sonra tekrar yap. Inşallah hamilerindir.Arkadaşlar geçen yazmıştım gonalf f kullandim catlatma ignesi kullandim diye adetime 7 gun kala dayanamayip idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti 2 gun sonra yani bugün tekrar yaptim ikinci cizgi hafif var ama diğerinden dahada belirsiz adetime 5 gun var çatlama ignesinin etkisinden mi pozitif çıktı ikinci yaptığım test birazdaha belirgin olmalıydı demi hamilelik olsaydi
Idrar testini igneden 15 gun ve 17 gün sonra yaptım. 17. Gunde kanda verdim hepside pozitif cıktı . Bu arada tekrar hamileyim. 6 haftalık şimdiSiz testi ne zaman yaptınız
Test yaptın mı. Amin sağ ol darısı sana da olur inşallah.Allah kucağına almayi nasip etsin canım benim bugün 12.günüm hayırlısı bakalım
Israr testi yaptim negatif çıktı kan verdim bakalım onda ne çıkacak 3 gun var adetime çok stres yaptım bu ay yaaaTest yaptın mı. Amin sağ ol darısı sana da olur inşallah.
Keşke acele etmeseydin 3 5 gün bekleseydinIsrar testi yaptim negatif çıktı kan verdim bakalım onda ne çıkacak 3 gun var adetime çok stres yaptım bu ay yaaa(((
Aynen canım çok acele ettim teste sonra baktım silik ikinci cizgi var tahlilim yarın çıkacak iğnenin etkisi geçmiştir demi artık 12 gundeKeşke acele etmeseydin 3 5 gün bekleseydin
Bugün iğneyi vurali kaç gün olduAynen canım çok acele ettim teste sonra baktım silik ikinci cizgi var tahlilim yarın çıkacak iğnenin etkisi geçmiştir demi artık 12 gunde
Canım bugün iğneyi vuruladı 13 gun oldu kan testi 1.25 çıktı gebelik yok adetime 3 gun var erken mi yaptırdım sonra artarmiki kafam çok karışıkBugün iğneyi vurali kaç gün oldu
15 18. Günde bir daha idrar testi yap bence erken olduğu için olmadi. Halkında hayırlısı olsun. Çok düşünme düşününcede psikolojikmen olmuyor.Canım bugün iğneyi vuruladı 13 gun oldu kan testi 1.25 çıktı gebelik yok adetime 3 gun var erken mi yaptırdım sonra artarmiki kafam çok karışık
[/QUOTE]Ne yaptın test yaptın mı
Arkadaşlar geçen yazmıştım gonalf f kullandim catlatma ignesi kullandim diye adetime 7 gun kala dayanamayip idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti 2 gun sonra yani bugün tekrar yaptim ikinci cizgi hafif var ama diğerinden dahada belirsiz adetime 5 gun var çatlama ignesinin etkisinden mi pozitif çıktı ikinci yaptığım test birazdaha belirgin olmalıydı demi hamilelik olsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?