Çatlama ignesinden sonra böyle olan varmi

Ebrss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
11
0
1
32
Arkadaşlar geçen yazmıştım gonalf f kullandim catlatma ignesi kullandim diye adetime 7 gun kala dayanamayip idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti 2 gun sonra yani bugün tekrar yaptim ikinci cizgi hafif var ama diğerinden dahada belirsiz adetime 5 gun var çatlama ignesinin etkisinden mi pozitif çıktı ikinci yaptığım test birazdaha belirgin olmalıydı demi hamilelik olsaydi

Arkadaşlar geçen yazmıştım gonalf f kullandim catlatma ignesi kullandim diye adetime 7 gun kala dayanamayip idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti 2 gun sonra yani bugün tekrar yaptim ikinci cizgi hafif var ama diğerinden dahada belirsiz adetime 5 gun var çatlama ignesinin etkisinden mi pozitif çıktı ikinci yaptığım test birazdaha belirgin olmalıydı demi hamilelik olsaydi
Bende iğneyle hamile kaldım. Büyük ihtimal hamilesin. Ama iğnenin etkisi olabileceğini bende duymuştum . Ama ben hamile kaldım . 5 gün sonra tekrar yap. Inşallah hamilerindir.

12 güne kadar çatlatma iğnesi etkisi ile gebelik testi pozitif cıkar

Allah kucağına almayi nasip etsin canım benim bugün 12.günüm hayırlısı bakalım

Canım bugün iğneyi vuruladı 13 gun oldu kan testi 1.25 çıktı gebelik yok adetime 3 gun var erken mi yaptırdım sonra artarmiki kafam çok karışık
15 18. Günde bir daha idrar testi yap bence erken olduğu için olmadi. Halkında hayırlısı olsun. Çok düşünme düşününcede psikolojikmen olmuyor.

Canım yeni gördüm mesajını adet oldum femara başladım cuma günü yumurta takibi için gidecem bakalım ne diyecek[/QUOTE]
Halkınızda hayırlısı oldun sabreden olur inşallah

Bence birkaç gün bekleyip tekrar idrar testi yaparsanız daha iyi olabilir diye düşünüyorum

Back