Çatlama iğnesinden sonra adet oldum

Suan calisiuorum ben öğretmenim
Yaza 2aytatilde yaapcam inşallah gerekkalmaz
İnşallah gerek kalmazda hamile kalırsınız.Ne kadar süredir uğraşıyorsunuz bebek için.Ben de çalışıyorum ve çalışırken kontroller de çok zoralnıyorum izin konusunda

İnşallah gerek kalmazda hamile kalırsınız.Ne kadar süredir uğraşıyorsunuz bebek için.Ben de çalışıyorum ve çalışırken kontroller de çok zoralnıyorum izin konusunda
6Ayoldi yasim 33olck beklebekle zarradayim hergitigim doktor cokii sikinti yokdiyor niye olmiyorya aman inanmıyorum doktorlarada buayki herseycokii ehrsey uygun bana guvenin dedi durdu icimden he güveniyorum dedim

6Ayoldi yasim 33olck beklebekle zarradayim hergitigim doktor cokii sikinti yokdiyor niye olmiyorya aman inanmıyorum doktorlarada buayki herseycokii ehrsey uygun bana guvenin dedi durdu icimden he güveniyorum dedim
bebek düşündüğümden beri solkasikta agrivar yumurtlama sandim ama gecende gittum sagdan yumurtluyormusum solniye agriyor diyorum enfeksiyin vardir dedi 6aydirmi enfeksyin var kadindogumcianlamadi urolojiye gidecem solkasik agrimdan duramıyorum

bende istemiyorum vucudum cok sisti benimde birde zaten yumurtliyorum bunefayda sagladiki sacmaa
Kızlar aynı sorun bende de var klomen sisirdi gazdan ölüyorum. Kasıklarım da şiş. Asyamege benim de olmadı sanırım ya beta hcg 0.10. Gelgelelim adet yok 4. Gün gecikti. Catliyacak gibiyim. Kasık ağrım çok var gene sol kasıkta. Bu ay yoruldum artık hicbisey yapmadan geciriricem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…