- 6 Haziran 2019
- 100
- 17
- 98
- 31
- Konu Sahibi gunesdumanli
Arkadaşlar ben 28 mayısta çatlama iğnesi vuruldum bugün 19. Günüm henüz adet olmadım. Gebelik içinde test vermedim. Çatlama iğnesinden kaç gün sonra adet oluyorsunuz genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben 28 mayısta çatlama iğnesi vuruldum bugün 19. Günü
m henüz adet olmadım. Gebelik içinde test vermedim. Çatlama iğnesinden kaç gün sonra adet oluyorsunuz geneldekan verArkadaşlar ben 28 mayısta çatlama iğnesi vuruldum bugün 19. Günüm henüz adet olma
Hamile olabilirsin kan ver orda belli olurArkadaşlar ben 28 mayısta çatlama iğnesi vuruldum bugün 19. Günüm henüz adet olmadım. Gebelik içinde test vermedim. Çatlama iğnesinden kaç gün sonra adet oluyorsunuz genelde
İdrar testinde bir şey çıkmadı aşırı silik bir çizgi oldu kan içinde doktorum yapma dedi o yüzden bekliyorumHamile olabilirsin kan ver orda belli olur
Senin 19 gün olmuş. Bayaa yani 14 gün sonra yapılıyor kan testi.Bende çatlatma iğnesi yaptırdım benim 10 gün oldu 5 gün sonra kan aldiricamİdrar testinde bir şey çıkmadı aşırı silik bir çizgi oldu kan içinde doktorum yapma dedi o yüzden bekliyorum
Sonucunuz ne olduArkadaşlar ben 28 mayısta çatlama iğnesi vuruldum bugün 19. Günüm henüz adet olmadım. Gebelik içinde test vermedim. Çatlama iğnesinden kaç gün sonra adet oluyorsunuz genelde
Halen belliSonucunuz ne oldu
Amin inşallahİdrar testinde ikinci çizgi çıktıysa kanda da çıkar kuzum. Önce kanda yükselir, sonra idrarda yükselir değer. 19 günde çıkar diye düşünüyorum. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Hakkında hayırlısı olsun
Test falan yaptınız mıHalen belli
Değil yarın doktora gideceğim
Hayır doktorum test yapma diyor bende yapmıyorum cumartesi günü doktora gittiğimde bir tane yumurtanın 52 mm ye ulaştığını söyledi aşırı ağrım oluyor bundan kaynaklı sanırım kiste dönüştü yumurta olmadı bu ayTest falan yaptınız mı
Hayır doktorum test yapma diyor bende yapmıyorum cumartesi günü doktora gittiğimde bir tane yumurtanın 52 mm ye ulaştığını söyledi aşırı ağrım oluyor bundan kaynaklı sanırım kiste dönüştü yumurta olmadı bu ay
Oo baya bi büyümüş ya neden öyle olmuş kiHayır doktorum test yapma diyor bende yapmıyorum cumartesi günü doktora gittiğimde bir tane yumurtanın 52 mm ye ulaştığını söyledi aşırı ağrım oluyor bundan kaynaklı sanırım kiste dönüştü yumurta olmadı bu ay
İğne hamileliğin bütün belirtilerini yaşatıyor ondan kaynaklı olabilir o iğne günü saymayı ben bir gün sonra olarak yapıyorum çünkü ilişki bir gün sonra oluyorKızlar iki sorum olacak bugün iğne yaptım karnım kasıklarım çok ağrıyor afedersiniz tuvalete giderken bile ağrı var cokemiyorum bugün çok yogundum hareketliydim bütün gün sagve sol kasiklarim ağrıdı acaba neden böyle oldum arada sıcak basıyor midem bulanıyor arada ikinci sorunda bugunmu başlıyoruz iğne için saymaya yoksa yarından sonramı acaba şimdiden sağolun yorumlar için
Bilmiyorum ki canımı çok yaktığı kesin amaOo baya bi büyümüş ya neden öyle olmuş ki
Son durumunuz nedir gebelik oluştu mhİğne hamileliğin bütün belirtilerini yaşatıyor ondan kaynaklı olabilir o iğne günü saymayı ben bir gün sonra olarak yapıyorum çünkü ilişki bir gün sonra oluyor
Hayır kanamam başladı o yapı kiste dönüştü adetle atılıyor şu anSon durumunuz nedir gebelik oluştu mh
Peki bir sorun var mıydı eşiniz de veya sizdeHayır kanamam başladı o yapı kiste dönüştü adetle atılıyor şu an
Bende pko var eşim hiç baktırmadıPeki bir sorun var mıydı eşiniz de veya sizde