Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay gidicem inş çok heyecanlıyım tedaviye başladığım için ama benim 2 arabamda klomen kullanarak hamile kaldılar çatlatma iğmesiyle beraber ama birisi 2. Çatlatma da hamile kaldı diğeri 3 olması lazımÇatlama iğnesi ovitrelle v duphaston estrofem tedavisi başlayan varmı arkadaşlar aranızda hamilelilik için varsa ne gibi gelişmeler yaşadınız olumlu sonuç aldınız mı acaba
Klomen size de mi verdi peki ben 5 Ekim de yaptırdım çatlatma ignesini birde bu yazdığım ilaçları kullanıyorum.size nasıl bir tedavi ile başladıBen bu ay gidicem inş çok heyecanlıyım tedaviye başladığım için ama benim 2 arabamda klomen kullanarak hamile kaldılar çatlatma iğmesiyle beraber ama birisi 2. Çatlatma da hamile kaldı diğeri 3 olması lazım
İnşallah.Ben ilk kez çatlama iğnesi olunca çatlama olmuşmudur olmamış mıdır bir türlü anlamadım nasıl belirtisi oluyor çatlayınca onu da bilmiyorumBende 5 gün klomen kullandım bu cumada çatlama iğnemi oldum p.teside duphastona başladım mide bulantım var biraz ve klomen içtikten sonra kasıklarımda ara ara batmalar ve ağrılar oluyor inş güzel haberleri alırız hep birlikte tedaviler yakın zamanda başlamış![]()
Benim çok fazla akıntım oldu birde bazen kasıklarımda baskı hissettim şimdide ara ara kramplarım oluyor ve uykum çok fazla geliyor hepsi ilaç etkisi sanırım okudum herşeyin hayırlısı genelde çatlama esnasında akıntı oluyırmuş nezaman vuruldun iğneniİnşallah.Ben ilk kez çatlama iğnesi olunca çatlama olmuşmudur olmamış mıdır bir türlü anlamadım nasıl belirtisi oluyor çatlayınca onu da bilmiyorum
5 Ekim pazartesi günü evet kasıklarım da ağrı oldu birde göğüs kafesimde hala da var ara ara sancım demekki iğneden böyle oldumBenim çok fazla akıntım oldu birde bazen kasıklarımda baskı hissettim şimdide ara ara kramplarım oluyor ve uykum çok fazla geliyor hepsi ilaç etkisi sanırım okudum herşeyin hayırlısı genelde çatlama esnasında akıntı oluyırmuş nezaman vuruldun iğneni
Benden 5 gün ilerdesin hadi herşeyin hayırlısı beraber bekliyoruz güzel haberleri5 Ekim pazartesi günü evet kasıklarım da ağrı oldu birde göğüs kafesimde hala da var ara ara sancım demekki iğneden böyle oldum
Çok sevindim canım senin adına rabbim sağlıklı bir şekilde kuçağına almayıda nasip etsin inş hamilelerin duası geçer bize dua et canımgeçen ay klomen + fostimon + ovitralle tedavisi gördüm ,şuan hamileyim henüz bebeği görmedim ama elhamdülillah artış güzel gitti
İnşallah canım çok sağol hepinizin de tez vakitte duaları kabul olur inşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizieÇok sevindim canım senin adına rabbim sağlıklı bir şekilde kuçağına almayıda nasip etsin inş hamilelerin duası geçer bize dua et canım![]()
Benim yumurtalıkları zayıf olduğu için klomen harici kullanmamıştımKlomen size de mi verdi peki ben 5 Ekim de yaptırdım çatlatma ignesini birde bu yazdığım ilaçları kullanıyorum.size nasıl bir tedavi ile başladı
Evet banada verdi benim yumurtalıklarım zayıf olduğu için klomen harici birşey kullanmamıştım direk reglimin 5. Günü klomene başladım sonra gittim yumurtalıklarım güzel olmuştu ama eşimle saatlerimiz uymadığı için iğneyi vuramadı şimdi sonra araya pandemi girdi iş yerinden izin alamadım baya süre geçti ardan şimdi yeniden gidicem inş rabbim nasip ederKlomen size de mi verdi peki ben 5 Ekim de yaptırdım çatlatma ignesini birde bu yazdığım ilaçları kullanıyorum.size nasıl bir tedavi ile başladı