Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, 1,5yıldır evliyim 4aydır çocuk denemesi yapıyoruz fakat bu doktor muaynemde yumurtalıklarımın çatlamadığı teşhisini öğrendim.Çatlatma iğnesi tabsiye etti doktor bu süreci geçiren olumlu olumsuz sonuç alan süreci paylaşırsa sevinirim
Merhaba arkadaşlar, 1,5yıldır evliyim 4aydır çocuk denemesi yapıyoruz fakat bu doktor muaynemde yumurtalıklarımın çatlamadığı teşhisini öğrendim.Çatlatma iğnesi tabsiye etti doktor bu süreci geçiren olumlu olumsuz sonuç alan süreci paylaşırsa sevinirim
KKardelen3804 yaa maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin üst üste ay denemekte sakınca var mı acaba hani diyorsunuz ya 3. iğnede oldu diye peşpeşe aylarda mı vuruldunuz
KKardelen3804 yaa maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin üst üste ay denemekte sakınca var mı acaba hani diyorsunuz ya 3. iğnede oldu diye peşpeşe aylarda mı vuruldunuz
Yok hayır peşpeşe değil ilk iğnemi 6şubat depreminden bir kaç gün önce özel hastanede yaptırdım onu deprem dolayısıyla değerlendiremedik 2.iğnemi ekimde vuruldum yani 3 ay önce bu iğnede tutmadı bu iğneden sonra 1 ay ara verdim ve en son ki iğnemi Aralık 15 de vuruldum