• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama ignesi sonrası kasik ağrısı

pepetya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
1
0
1
33
Kizlar 3 senedir evliyim. İlk senemde hamile kaldım ama düşük yaşadım. Tedaviye başladık klomen ve estrofen kullandım dün de çatlama ignesi oldum 22:00 da. Ama dünden beri inanılmaz gazim ve kasik ağrım var. Bu normal mi? Yarın aşılama yapılacak inşallah. İğneyi yapar yapmaz ağrı ve gaz yapması normal mi? Lütfen bilenler yardımcı olsun ❤️

Bende dün çatlama iğnesi oldum sadece sağ Kasım ağrıyor birazcık miyde bulantım var ara ara geliyor göğüs uçlarımda çok acıyor akıntım falan yok acaba hamile kalirmiyim bu durumu yaşayan varmı ya

Bende dün çatlama iğnesi oldum sadece sağ Kasım ağrıyor birazcık miyde bulantım var ara ara geliyor göğüs uçlarımda çok acıyor akıntım falan yok acaba hamile kalirmiyim bu durumu yaşayan varmı ya
Bnde 17 şubatta iğne oldum iğne 7ci günü pembesi su geldi nedeni nedir acaba

Bende dün saat akşam 4 te oldum catlatma iğnesini inanılmaz gaz kasık ağrısı yaşıyorum kabız oldum birde. 2. Degerlendirmemizi yaptık Dr un yazdığı 2 degerlendirme kaldı umarım hepimiz güzel haberler alırız

Back