Çatlama iğnesi letu beta hcg 2,5

mor11

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
64
12
8
28
Merhaba arkadaşlar. İlk defa yazıyorum biraz uzun olabilir. 2 yıllık evliyim geçen yıl düşük yaptım. Son 5 ay letu kullandım. Bu ay letu günde 3 defa aldım sonrasında bir yumurtamın 18mm diğerinin de 15 mm olduğunu söyledi doktor. 9 eylülde çatlama iğnesi oldum. Sonrasında doktorum 18 lik olan yumurtamın çatladığını 15 lik olanında büyüdüğünü söylemişti. Bugün kan iğne olduğum günü saymazsam 12.gün ve reglime 4 gün var. Kan testi verdim beta 2,5 çıktı. Sizce değer yükselir mi yoksa negatif mi bilen varsa yazsın lütfen

Merhaba yükselebilir yeni gördüm konuyu. Kan verdiniz mi tekrar

Ben de aşılamadan sonra 11. Ci gün verip 2.42 almıştım kan verdim az önce umarım pozitif çıkar 15. Ci günüm bugün

Canım sağlıkla gelsin önemli olan o. Dualarımız bu yönde. En doğru zamanda bebeğin sana gelecek inşallah sonraki ay için planın var mı canım?
Uzun bir süre hastane yüzü görmemek 1.5 yıldır hastaneye gittim geldim yıprandım hem iş hem ev bir yandan da tedavi ilaçları bulamama dersi bekleme stresi yoruldum

Uzun bir süre hastane yüzü görmemek 1.5 yıldır hastaneye gittim geldim yıprandım hem iş hem ev bir yandan da tedavi ilaçları bulamama dersi bekleme stresi yoruldum
Hakkında hayırlısı olsun canım. Biraz uzaklaşmak sana iyi gelecektir

ben enin etiketini hiç görmedim :) doktor regl olmadığım için çarşambaya tekrar kan istedi
Evet görmediğini fark etmiştim. Bi grup kurdum aşılama için. Şimdi orda takip ediyoruz süreçlerimizi ama sen artık hastane doktor görmek istemiyorsan uzaklaş boşver buralardan. İnşallah Çarşamba gün mucizen gerçek olur kuzum bebiş olursa bana yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…