- 6 Haziran 2019
- 100
- 17
- 98
- 31
- Konu Sahibi gunesdumanli
-
Merhaba sonuç ne hamilemisiniz bende aynı tedaviyi oldum 8. Günüm beklıyormMerhaba, geçen pazar klomene başladım, perşembe günü bitti.
Cuma günü(adetin 10. Günü klomenin 6.günü) kontrole gittiğimde çoklu yumurta gördü doktor sağ ve sol tüplerde en büyüğü 11 mm dedi.
Pazar (bugün) günü için çatlama iğnesi verdi.
Bu yumurtalar büyür mü? Böyle bir hamilelik yaşayan oldu mu ?
Çatlama iğnesi sonrası nasıl takip yapabilirim
Merhaba, henüz adet olmadım adetime 4 gün var kaset test yaptım ama sonuç alamadım bekliyorum bakalım adet olmazsan gel demişti doktorum test yapma dedi inşallahMerhaba sonuç ne hamilemisiniz bende aynı tedaviyi oldum 8. Günüm beklıyorm
İnşallah olmuşturMerhaba, henüz adet olmadım adetime 4 gün var kaset test yaptım ama sonuç alamadım bekliyorum bakalım adet olmazsan gel demişti doktorum test yapma dedi inşallaholmuştur
Benim 15 tane vardı solda en büyüğü 17 mm sağda en büyüğü 22mm diMerhaba, henüz adet olmadım adetime 4 gün var kaset test yaptım ama sonuç alamadım bekliyorum bakalım adet olmazsan gel demişti doktorum test yapma dedi inşallaholmuştur
Sizde de mi pko var pko hastalarında genelde böyle oluyormuş çatlama iğnesinden çatlamış mı diye kontrole gidebildiniz miBenim 15 tane vardı solda en büyüğü 17 mm sağda en büyüğü 22mm di
Bana pko hastasısın diyen olmadı hiç . Kontrole çağırmadı adetine kadar bekleyelim olmazsa sonra tedavıyı değiştirelim dedi beklemedeyimSizde de mi pko var pko hastalarında genelde böyle oluyormuş çatlama iğnesinden çatlamış mı diye kontrole gidebildiniz mi
Ben arada bir kontrole gittim bir tanesi 44 mm olmuştu ve çatlamak üzere dedi diğerleri çatlamış dedi eğer olmazsa diğer ay başka türlü bir tedavi deneyeceğiz dedi bakalım hayırlısıBana pko hastasısın diyen olmadı hiç . Kontrole çağırmadı adetine kadar bekleyelim olmazsa sonra tedavıyı değiştirelim dedi beklemedeyim
Bana da aynısını dedi . Senin adetine çok yakın benim 10 güne yakın var gebelik olursa inşallah olmuştur haberdar etBen arada bir kontrole gittim bir tanesi 44 mm olmuştu ve çatlamak üzere dedi diğerleri çatlamış dedi eğer olmazsa diğer ay başka türlü bir tedavi deneyeceğiz dedi bakalım hayırlısı
Tabi haber veririm umarım olumlu hayırlı sonuçlar alırız ikimiz deBana da aynısını dedi . Senin adetine çok yakın benim 10 güne yakın var gebelik olursa inşallah olmuştur haberdar et
Vallahi çok aminTabi haber veririm umarım olumlu hayırlı sonuçlar alırız ikimiz de
Merhaba arkadaşlar bende klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım. İğneden sonraki 7.gunum inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahVallahi çok aminben çoğul gebelik istiyorum ya inşallah inşallah inşallah ♀
Bende öyle istiyorum inşallah rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsinVallahi çok aminben çoğul gebelik istiyorum ya inşallah inşallah inşallah ♀
Merhaba arkadaşlar bende klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım. İğneden sonraki 7.gunum inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim bugün 8.günüm iğnenin sizde belirtisi varmı ben bildiğin gebelik yaşıyorum iğneden dolayıMerhaba arkadaşlar bende klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım. İğneden sonraki 7.gunum inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
AminnnBende öyle istiyorum inşallah rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin
İğneden sonra kasıklarımda sancı oldu bir kaç gün bi de afedersin midemde gaz oldu geğirme isteği oldu şimdilik başka yokBenim bugün 8.günüm iğnenin sizde belirtisi varmı ben bildiğin gebelik yaşıyorum iğneden dolayı
İğneden sonra bende bunları yaşadım iğne hgc hormonu verdiği için hamileliğin bütün belirtilerini yaşayabiliyormuşuzİğneden sonra kasıklarımda sancı oldu bir kaç gün bi de afedersin midemde gaz oldu geğirme isteği oldu şimdilik başka yok
Canım senin sonucun ne oldu merak ettim tuutu mu acaba gebeliğin ikiz mi tekil miBenim 15 tane vardı solda en büyüğü 17 mm sağda en büyüğü 22mm di
Bugün iğnenin 9.günü 14 gün en az iğnenin etkisini kaybetme süresi 14. Gün yapıcam testi ya da adeti beklıycem ama meraktan ölücemCanım senin sonucun ne oldu merak ettim tuutu mu acaba gebeliğin ikiz mi tekil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?