- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Çatlama İğnesi Etkisi
- Konu Sahibi Lucky_16
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13. Gun silindiKızlar selamlar çatlama iğnesi etkisini takip eden arkadaşlar idrarda kaçıncı günde silindi negatif oldu testiniz
nasıl yani kaçıncı gün yaptınız testKizlar bende hic yalanci pozitif cikmadi bu normal mi? 31 aralikta igne vuruldum
Bi kac gundur test yapiyorum ignenin etkisinden silik cizgi gozukecek mi diye ama yok hep tek cizginasıl yani kaçıncı gün yaptınız test
bende 31 aralıkta oldum iğne bugün çok çok silik vardı testte .. demekki vücudun erken atmış iğnenin etkisiniBi kac gundur test yapiyorum ignenin etkisinden silik cizgi gozukecek mi diye ama yok hep tek cizgi
Hic bilmiyorum.. hayirlisi insAllah guzel haberler aliriz , rabbim isteyen herkeze nasip etsinbende 31 aralıkta oldum iğne bugün çok çok silik vardı testte .. demekki vücudun erken atmış iğnenin etkisini
aynen öyle herşeyin hayırlısı Rabbim en hayırlısından versinHic bilmiyorum.. hayirlisi insAllah guzel haberler aliriz , rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Hayır degıl ozmn yumurtlamada olmadı benceKizlar bende hic yalanci pozitif cikmadi bu normal mi? 31 aralikta igne vuruldum
Nasıl direk böyle diyebiliyosunuz.Hayır degıl ozmn yumurtlamada olmadı bence
Hic olmadi dedi cünkü ?????????????Nasıl direk böyle diyebiliyosunuz.
Ertesi gün bakmamışki son birkaç gündür yapmış. O da gayet normal demekki vücudundan çabuk atılmış iğne etkisi. 5. Gün de bile tamamen negatif gören var.