Çatlama iğnesi 25.gun

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
655
111
22
Merhabalar kızçeler 30 Aralıkta çatlama iğnesi vuruldum. 6 ocakta lekelenme şeklinde kanamam oldu 4 gun sürdü ama 3 ile 4. Günde damla damla oldu. Rengide koyu kahverengi ile pembe bir renkti eminim adet değildi o kanama velhasıl gelelim konumuza ben hala adet olmadim ve bugün 25.gunum 22 ocakta kan Verdim negatif ti benim gibi olanlar varmi yada benim gibi olursa gebeler varmi ?

Merhabalar kızçeler 30 Aralıkta çatlama iğnesi vuruldum. 6 ocakta lekelenme şeklinde kanamam oldu 4 gun sürdü ama 3 ile 4. Günde damla damla oldu. Rengide koyu kahverengi ile pembe bir renkti eminim adet değildi o kanama velhasıl gelelim konumuza ben hala adet olmadim ve bugün 25.gunum 22 ocakta kan Verdim negatif ti benim gibi olanlar varmi yada benim gibi olursa gebeler varmi ?
Merhaba, vakit kaybetmeden doktora gitsen iyi olur. İğneden bu kadar kısa süre sonra kanama ve uzun sürmesi normal değil. 22 ocakta negatif. Şuan gebe değilsin yani. Hemen doktora gitmelisin. Belki 2. Deneme için tedaviye başlanır.

Canım bayadır yazıyosun birbirimize tabiki yardımcı olacağımız konular olabiliyor bilgi paylasımı yapıyoruz ama artık konu açmak yerine doktora gitmelisin belli ki kist olmuş. Kist daha fazla büyümeden doktor adet söktürücü verir adet kanın ile kistin de gider.

X