- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi kalicimakyaj
-tatlicadiarzu-ya kızlar siz çatlaklara kırmızı morla başlıo sonra beyazlıo diosunuz ama benim çatlaklarım direkt beyaz olarak olştu bugüne kadar bi bakıyorum hiç çatlak olmayan yerlerim çatlıo falan yok mudur bunun bi çözümü ben bekarım ama ergenlikten bu yana hızla bi haritaya dönüşüyorum soğuk su kompres yapıyorum krem sürüyorum ama yine de engelleyemiyorum yardımcı olun ltf aynısafa merhem işe yarar mı ki
dışardan sürülen şeyler evet ciltte çok etkili olmaz ama cilde nem kazandırmak yada cildin kendi nemini tutması lazım mesela lanolin bunun için çok iyidir ciltte bariyer oluşturup nemin kendi içinde dönmesini sağlar anneler mem ucu çatlakları içinde kullanabilir hamile kaldıktan sonra güzde bi kere karaın bölgesine sürün yıkasanıozda çıkmaz zaten
çatlağınız oluşmayacaktır çünkü cildiniz kendi kendini tamir ediyor.
-tatlicadiarzu-ya kızlar siz çatlaklara kırmızı morla başlıo sonra beyazlıo diosunuz ama benim çatlaklarım direkt beyaz olarak olştu bugüne kadar bi bakıyorum hiç çatlak olmayan yerlerim çatlıo falan yok mudur bunun bi çözümü ben bekarım ama ergenlikten bu yana hızla bi haritaya dönüşüyorum soğuk su kompres yapıyorum krem sürüyorum ama yine de engelleyemiyorum yardımcı olun ltf aynısafa merhem işe yarar mı ki