Çatlaklar Çatlaklarımızdan kurtulalım:)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Evet bende güvenemiyorum aktarda bile öyle fiyata göre kalitesi değişiyor ama doğal olduğundan emin olduğumuz şeyleri kullanarak artık yapıcaz bahsettiğiniz krem var olan çatlakları geçirmek için mi beyaz olanlarda da fayda gördünüz mü

Vücüdumda cok catlak işe yarıyosa yarından itibaren başlarım

Lierac serum incalti 1 kutu kulldm o yuzden tam gecmedi

merhaba, neslim güngen de çatlak tedavisine başladım. aranızda fibroderms yaptıran var mı? varsa sonuçlarını yazar mısını?

Hala devam ediyor musunuz? Çatlaklar daha da silikleşti mi?

Merhaba,gelişmeleri anlatayım,ananasın hapını buldum, bromelanin. İki ay onu kullandım.cildi güzelleştiriyor.ve çatlakları azaltıyor.tamamen görünmeyecek kadar olmadı ama göze aşırı batmıyor.ama yüzde yüz düzelmedi.selülütleri çok güzel yok ediyor ama.o kesin.ben ara verdim.şöle söyleyeyim basen bölgesindeki düzensiz yağ oluşumu ve çatlak görünümünü azaltıp daha güzel ve pürüzsüz görünmesini sağladı.

Arkadaşım peki bu hapın yan etkisi filan oldu mu?

Hayır olmadı.Ben ananas yemeye üşendiğim için hapını aldım açıkçası.:)Kendisini yemek çok daha iyidir diye düşünüyorum. Ben çok faydasını gördüm.Basen bölgem eridi.İnşallah sizede faydası dokunur.çatlaklarım da silikleşti eskiye göre

Catlak tedavisi islemi çoğu yerde bir krem ile gecicek diye soyleniyor ancak gecmenin g si bile yok neslimgungen hnm hic degilde bir oran veriyor %50 gecer diye ben gittim ilk seansima girdim biraz acili islem ama uyusturulma oluyor oyuzden pek hissetmedim 1seansta cok sonuc alamadim ama ben 2.seansta %60 a yakin sonuc aldim cok mutluyum

Arkadaşlar,bromelanin kullanalı 1 hafta oluyor.Burun amelyatımın 4.haftasındayım ödem atmak için etkili olacağı söylendi aynı zamanda kilo vermeye yardımcı olduğunu öğrendim yakın zamanda kullanan varsa yazabilirmi.Ne kadar zaman sonra kilo vermeye yarayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…