ben nasırıma yapıstırıyordum gercekten cok cok iyi gelmiştiMerhaba .Sanırım çatlaklarımdan kurtuluyorum .Hemen paylaşmak istedim.Yıllardır ergenlikten beri geçmeyen bir çilemdi.birçok şeyide denedim açıkçası.Sonuç alamadım.En son selülit için anansın iyi geldiğini duydum ve yaklaşık 3 haftadır hergün ananas yiyordumFakat hiç beklemediğim bir şey oldu ve çatlaklarımın abartmıyrum yüzde 50 iyileştiğini gördüm.Yani emin olmak için hergün inceliyorum ve kesinlikle silikleşti.ben yemeye devam edeceğim .İçeriğinde bulunan bromelanin maddesi sadece ananasta olan bir maddeymiş ve bitkisel mucize olarak adlandırılıyor.
Cilt Sağlığı İçin Ananas: Günlük olarak tüketilen bir miktar ananas birçok hastalıktan korunmanın yanında cilt sağlığımız açısından da çok önemlidir. İçerdiği besinler yardımıyla ve antioksidan özelliği ile deride meydana gelen enfeksiyonları önler. Akne hastalığına karşı etkilidir. Cildi güçlendirici özelliği vardır. Zengin C vitamini içerdiği için cildin yaşlanmasını geciktirir. Hücrelerin ve dokuların yenilenmesini sağlar. Özellikle göz kenarlarındaki sorunlar için bir miktar ananas suyunu 10 dakika boyunca bu kısıma uygulayabilirsiniz. Ayrıca çatlaklar ve kuruma için faydalıdır.
günde ananas ne kadar yiyelim bi tanesi 7 lira yani hergün diyorsanız günde bi tane mi alalım :)Aynen benimde, :)) bende şoktayım.o kadar hoşuma gidiyorki bakıp bakıp duruyorum:)) yani düşünüyorum. Sadece ananas yedim farklı olarak.bide pilatese gidiyorum.ama pilatese gidiyor olmam yeni değil.bu arada ananas burun tıkanıklığımı da geçirdi.sünizitede ve geniz akımtısınada iyi geliyormuş.o kadar çok faydası varki saymakla bitmiyor.:) hemen başlayın başlayın.gelilmeleri burdan paylaşırsan çoook sevinirim
yaz geliyor malum zor bulunur eve saklamak lazım :) indirimdeydi migrostan aldım iki günde bi yeterli benceBen günde yarısını yiyorum.iki günde bir ananas.bu arada 7 değil 10 tl falan benim aldığım genelde.ayda 150 tl yapıyo:)aldığım kremler, karboksiler şunlar bunlar. yani inan daha pahalıya patlar.karboksiterapi sormuştum 2500 fiyat vermişlerdi.ben o paraya sanırım 20 aya yakın ananas ihtiyacımı karşılarım.:))bide cildi de güzelleştiriyor.
Canm ben bir suru yag aldm ama cogu sahte alirsan arifoglu falan al onlarda pahaliBende dermaroller almıştım yüzüm için çok mantıklı aslında daha derine işlemesi için çatlak görünümünü azaltacak şeyleri sırasıyla deneyebiliriz her yapışta farklı birşey sürerek mesela e vitamini kakao yağı jojoba yağı aloe vera kantaron yağı gibi tamamen iyileştirebilecek birşey zaten yok amaç gözümüzü rahatsız etmicek kadar silik hale getirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?