Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok fark ediyor bende çok bunalımda olduğum bir dönemde başlamıştım çatlakları sorun haline getirmiştim iyice kendime yazın duyduğum cümlelerden dolayı.Allaha çok şükür kırmızılar geçti,yarıklarım ince çizgi haline geldi.Bu yüzden yazın bikinimi giyip rahat rahat güneşlenebilirim artık.....benimkini düzeltirse kesin herkesinkini düzeltir:)) ayyy benimki birde taaa 9 yıllık..
buarada fındık yağını aldım iki gündür kullanıyorum..inş.faydası olur..umudumu kaybetmiyeceğim:)
Canım denemeden önce çatlaklarının kaç yıllık olduğunu ve yırtık şeklinde mi nasıl olduklarını yazar mısın?en kısa zamanda bende deneyecegim
cnm ben kakao yağı almıştım fındık yağıda karıstırsam ikisini olurmu????
Bende yaradı hemde çook....Sizde deneyin,kendiniz test edin.gercekten işe yarıo mu bunlar yaw
İnşallah canım.Sen sadece fındık yağı mı kullanvaksın yoksa tüm karışımımı kullncaksın.Ben tüm karşımı kullanalaı beri sürekli ayna karşısına geçip kendime bakıyorum.Pamuk gibi cildim oldu ve sıkılaştım(dikkatte ediyorum yediğimide).Çok güzel oldum ya :)) Cildim çok güzel oldu.bayanssulusmileinşallahhhhh canım benimmmm işe yarar...
Merhaba kızlar ben acnelyse ve madecassol kremlerini kullanıyorum. Cildim çok hassas olduğu için sabah -akşam değil ,1 gün madecassol ,ertesi gün acnelyse kremlerini kullanıyorum bazen de madecassol yerine kantoron yağı sürüyorum ve banyoda vücudumu kahve sabunu ile yıkadıktan sonra durulanıyorum ,çatlak olan yerleride ponza taşıyla hafifçe bastırarak ovalıyorum.Bu tedaviye başlayalı 4,5 ay oldu ve gözle görülür bi şekilde gelişme var bu tedaviyi 1 sene boyunca yapmam gerekiyor daha 7,5 ayım var. Bu sürenin sonunda çatlaklarımdan tamamen kurtulacağıma inanıyorum
Merhaba arkadaşlar,
Bende zamanında çok kilo alıp verdim o yüzden çatlaklarım var. ÇÇatlaklar en az 6 senelik vardır. Bembeyazlar, artık pembe değiller, iyileşmeleri biraz zor diyordum ama yazılarınızı okuyunca bana umut geldi. Şimdi 14 haftalık hamileyim. Acaba bu yağların bebeğe bir zararı olur mu ??
Lütfen cevap verin. Eğer olmazsa bende alıp kullanmaya başlıyım hemen.