- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
Merhaba arkadaşlar a.s.benim çatlaklarım 7 yıllık kilo akıp vermekten oluşan çatlaklardı ve derin derin özellikle kalça bölgemde aşırı olan çatlaklardı.Ben çok krEm kullandım,çok paralar döktüm.Cildim kuru olduğu için çatlamaya daha çok müsaitti.....hem kuruluk,hemde çatlak bir vücut yapım vardı.BU konuda çok araştıma yaptım,kitaplar okudum.Aktarları gezdim.Sonunda fındık yağı kullanmaya karar verdim.İlk başta fındık yağını 1 ay kullandım.Her banyodan sonra güzelce masajla sürdüm.Çatlaklarımda daralma ve düzgünleşme gözlemledim.Fındık yağını tüylenme yapar mı diye tek başına kullanmıştım ama yapmadı.Şimdi FINDIK YAĞI,BUĞDAY YAĞI,GLİSERİN,KIRMIZI KANTORON YAĞI VE KAKOO YAĞI kullanıyorum.Hepsini eşit oranda karıtırıyorum.Cildim şu an kuru değil,çatlaklarımda ciddi anlamda küçülme oldu ve pembe olanlarda yok olmaya başladı.Bu yağ karışımı cildi daha sıkı yapıyor.Bu yüzden daha zayıf görünüyorsunuz......Ben çok mutluyum,umarım sizede yardmcı olabilirim.Ben hep ayna karşısında giyinirdim.Çatlaklarımı kafama taktığım dönemde hiç ayna karşısında giyinmemiştim.Şimdi ayna karşısına geçmekten çok mutluyum.Çünkü eskisi gibi aynadan bana bakan çatlaklarım yok....:lepi: