Çatlaklar Çatlaklarım için uyguladığım yöntem işe yaradı gibi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

daywalkerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
72
0
Arkadaşlar ben bunu doktorumda izlemiştim. Sonra aldım denedim benim çatlaklarım kırmızı yaklaşık 1 yıldır varlar hala kırmızı pembe gibilier. Neyse 3 gün her aksam sürdüm streçledim üstüne tayt giydim 1 saat bekledim... sonra 3.günün sonunda sanki silikleşme gibi oldu sonra üşendim yapmadım ve tenimi o kadar güzel yaptıki.. İşe yaradı gibi deneyin bi...

portakal yağı, kekik yağı, sıvı yağ, tarçın yağı, karabiber yağı

Çatlak giderici doğal maske tarifi / Güzellik ve Bakım / Güzellik ve Bakım / Doktorum.kanald.com.tr

tarifi ayrıntısıyla videoda var

zaten böyle seylerin devamini getirebilsem ben bi ne catlak kalir ne fazla kilo

zaten böyle seylerin devamini getirebilsem ben bi ne catlak kalir ne fazla kilo

bende aynen öyle.. Ama dersane yaklaşık 25 gün sonra bitiyor bende hemmen yani 2-3 gün öğlene kadar dınlendıkten sonra başlıycam hem diyet hem spor hemde bu karışımaaa

evet aktardan alıp videodaki gibi ölçüsüyle karıştırıp sür bide güzel kokusu varki kırmızı çatlaklarda 2 haftada işe yaramaya başlıyomuş bariz bi şekilde

bende 3-4 kere denedim eskiye göre çok daha iyi görünüyorlar fakat dediğin gibi pekde hoş bi kokusu olmadı bende keskin bi kekik kokusu yayılıyor odaya resmen :S

bende 3-4 kere denedim eskiye göre çok daha iyi görünüyorlar fakat dediğin gibi pekde hoş bi kokusu olmadı bende keskin bi kekik kokusu yayılıyor odaya resmen :S

keşke o çatlaklar çıkmadan önlemini alabilseydiikk.. Ben hiç farketmeden çıktılar, bi baktım çıkmışlar.. Güzellik zor zanaatmişş o yüzden kokuyada katlanmamız gereeek :)

Bunu bende denemeyi planlıyorum
Şimdilik kırmızılar gitse bile bişeydir
Sınavlarım bi bitsinde zaman ayırabileceğim o zaman
Ama sen bizi sonuçlardan haberdar et lütfen

yapmaz bence yaaa ben 3 gün yapmıstım bisey olmadıı :/

Bende başlayayım kısa zamanda
Bugün dışarıda işim vardı ama hangi yağlar olduğunu bilmediğim için alamadım yağları
Kırmızı olanlar gitsin o bile yeter
Kırmızılar için 2 hafta,beyazlar için 2 ay demişti sanki

sanırım öyle demişti tam hatırlamıyorum :/
Ben Pervin Bulgak'ın kitabınıda aldım kadın gerçekten şifaa dağıtıyor daha sonra ordan bi kaç kür daha yazarımm :)

merhaba canım bende şimdi video yu izledim. hoşuma gitti bu uygulama. yapları alıp bende başlıycam hemen. Kırmızılar için 2 hafta,beyazlar için 2 ay böyle söyledi. inş sonuç alırız. gerçi benimkiler beyaz en azından görünümünü azaltırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…