Çatlaklar çatlaklarım beyazladı :))

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

meserisra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
211
1
kıalar malum her hamile gibi benimde çatlaklarım oldu maalesef
eşimin parmağı sürekli yarılıyor ve kanıyordu kaç defa doktora gitti ama ilaçlar pek fayda etmemişti kayınvalidem yaban incirinin sütünü sürmüş iyileşmişti eşimde faydası olabilir diye biraz getirdi iki çay kaşığı kadardı karnıma sürdüm inanılmaz kaşıntı ve yanma oldu inanın ki iki defa sürdüm rengi açıldı ve incelme oldu tekrar getitip karnıma bacaklarıma sürecem umarım geçer :)))

hiç duymamıştım şimdilik çok şükür hiç çatlağım yok ama ilerki zamanlarda olursa kötü olur

pekı bunu nerden buluruz bırde ne sıklıkla surmek gerekır bır bılgın varmı kullanımı hakkında sımdıden sagol cnm

pekı bunu nerden buluruz bırde ne sıklıkla surmek gerekır bır bılgın varmı kullanımı hakkında sımdıden sagol cnm

canım biz eşimin köyünden getirdik yaban inciri normalininki daha beter bozuyo aklında bulunsun.ben iki gün üst üstesürdüm zaten azdı denemek için almıştık tekrar getirip sürecem ama

Konu, çık bakalım yukarılara.:KK1:
Konu sahibi, konuyla ilgilenecek mi bilmiyorum ama, bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.
Yaban incirini bilmiyorum ben? nerelerde yetişiyor ki?
Normal yediğimiz incirin dal sütü işe yaramazmı?
Benim çatlaklar hafiften kırmızı, pembemsi.

Konu, çık bakalım yukarılara.:KK1:
Konu sahibi, konuyla ilgilenecek mi bilmiyorum ama, bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.
Yaban incirini bilmiyorum ben? nerelerde yetişiyor ki?
Normal yediğimiz incirin dal sütü işe yaramazmı?
Benim çatlaklar hafiften kırmızı, pembemsi.

selam canım benim kullandığım yaban inciri normali pek işe yaramıyor biz bu fikri aslında eşimin parmağında çıkan bir yaradan elde ettik eşimin parmağının üstünde yara çıkıyordu şişip çatlıyordu kayınvalidem söylemiş bizim kapının önünde normal incir vardı sürdük işe yaramadı yaban inciri sanki o deriyi yakıp yeniliyor benimkiler beyazladı

Benim annemde normal incirin sütüyle siğillerini geçirirdi.
Yaban incirinin farkı ne canım? Nerelerde yetişiyor?

X