Çatlaklar Çatlaklardan kurtulmak

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

crescnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
7
0
çatlaklarımdan krtulmaya çalışırken yenileri de ekleniyor. lütfen yardımcı olun

lierac adlı bir krem var tavsiye ederim baya yararı oluyo dizimde ince ince beyaz çatlaklar vardı geçirdi onları ama daha eski çatlaklarım duruyo ve yenilerinin çıkmasını önlüyo :)

bence kılo verme ve bol spor.kremler ıse yaramıyor dengelı beslen sporla kaslarını calıstır sıkılas azalsın

kilo almayım vermeyim desem de illaki iniş çıkışlar oluyor. ya ben taktım kafaya iyice sebebi çok bunların hangi sebepten bari onu bilsem de ona dikkat etsem. ama gel gör ki dermatologlar bile cahil bu konuda olur cok kadında deyip gnderiyolar bu arada tavsiyeleriniz için teşekkr ederim

lierac adlı bir krem var tavsiye ederim baya yararı oluyo dizimde ince ince beyaz çatlaklar vardı geçirdi onları ama daha eski çatlaklarım duruyo ve yenilerinin çıkmasını önlüyo :)

teşekkür ederim. şu an karboksiterapiye gidiyorum o bitince inşaallah denycem biçok formül.Allah daha büyük sıkıntı vermesin bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…