Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar kalıcı makyaj uygulaması çatlaklara zarar verirmi acaba bu konuda bilgisi olan varmı çok derin olmayan çatlaklarım var ama sedefli görüntüsünden rahatsız oluyorum iyice taktım ya :
canim, benim ergenlikten kalan ve dogumdan sonra olusan catlaklarim var(di). ve cok umutsuzdum, cunku gobegimin uzerindekiler resmen parmak kadar vede cok derindi.. suan bi terapiye basladim.. catlaklarimi doldurtturuyorum ve ergenlikten kalan, dusun popom resmen catlak doluydu... suan kurtuluyorum :)) oh mayista bikini giyecem diye dort koseyiiimmm :))) daha tedavim bitmedi.. cumartesi, ve haftaya iki defa daha gidicem, ve sonra utu yaptirtcam, catlaklar ufalsin, gobegimin yai gitsin diye... var ya.... suan kalkip gobek atmak istiyorum.. benim arkadaslarim biliyordu vucudumun halini, suan inanamiyorlar.. yani artik sen dusun :))
nasıl bi terapi bu ve ne kadar acaba
canim, benim ergenlikten kalan ve dogumdan sonra olusan catlaklarim var(di). ve cok umutsuzdum, cunku gobegimin uzerindekiler resmen parmak kadar vede cok derindi.. suan bi terapiye basladim.. catlaklarimi doldurtturuyorum ve ergenlikten kalan, dusun popom resmen catlak doluydu... suan kurtuluyorum :)) oh mayista bikini giyecem diye dort koseyiiimmm :))) daha tedavim bitmedi.. cumartesi, ve haftaya iki defa daha gidicem, ve sonra utu yaptirtcam, catlaklar ufalsin, gobegimin yai gitsin diye... var ya.... suan kalkip gobek atmak istiyorum.. benim arkadaslarim biliyordu vucudumun halini, suan inanamiyorlar.. yani artik sen dusun :))
utu yaptirmaktan kastiniz nedir tam olarak? catlaklariniza doldurulan sey nedir birde, bende 2 erkek evlat annesiyim, ve ayni dertten muzdaribim,cokca ilgimi cekti yani ve bu uygulamanin orjinal ismi hakkinda bir bilginiz var mi? simdiden tesekkurler
ben artik bu aletin ismini utu taktim :)) canim,, bu alet muhakkak guzellik salonlarinda yada estetik salonlarinda vardir... heryere kullanilir.. yani benim catlaklarima kullanma nedenimiz ufalsin, ceksin, ve kolagen dolgu yapsin diye..alet ile vucundunun sorunlu bolgelerini geciyor ve oralari o an ki sicaktan yaglar erir, derinin altinda kolagen yapmasini saglar, yani lafin kisasi: deri kendini toparliyor.. benim bu tedavim bitsin ben size herseyi yazicam, beni mutlaka takip edin, topik acacam cunku bu konu uzerine, ve oralara umarim, eski fotom vardir, koyacam, yani gorun farki diye.link bile ekleyecem,, turkce sozcuklerde arastircam bazi kelimeleri.. ben yurtdisinda yasadigim icin bilemiyorum her kelimeyii.. ama kizlar.. benim umudum artik sifirdi.. moralim cok bozuktu, spor ile falan olmuyordu... . ben 100de yuz gececek demiyorum.. ama onceden bin kat daha guzel.. benimde iki cocugum var, bi erkek bi kiz cocugu, ve daha gencim 26yasinda.. ve bu vucutla..cok cagresizken,, bu kadini tanidim... :))ň yane cok mutluyum.. herseyi yazicam... ben kurtulim tam olmasada... ama gorunus super.. ve kadin dedi ki, gamze belki butun catlaklarin kapanmaz yane butun cekilmez olabilir aa onceki gibi artik sarkmayacak, ve disari vurmayacak, ben oturdugumda her zaman karnim sarkik dururdu.. ve cok zayifim... suan cekiliyor.. su utu baslasin.. allah genc kizlara tas cikartacam :))))))))))
insallah istediginiz sonuca ulasirsiniz,takip ederim muhakkak, ingilizce yazarsaniz benim icin daha iyi olur, kolay gelsin :)
herseyi ben ayrintili anlatacagim, ama tedavimin bitmesine daha 1 ay var..
catlaklar olustuktan sonra boyle bi dokundugunda kabarik olur ya? siritir resmen.. benim suan artik o sorunum yok.. gitti. feci sekilde aciyoor bu terapi... masor kadin vucuduma yani catlaklarimin uzerine kolagen ve yag suruyor. ve sonra onun uzerinden kucuk igneleri olan bi aletle geciyoo. yane akupunktur igneleri ile... o catlaklara yeniden hayat veriyor.. yani derin toparlamaya basliyor. nasil diyim.. o dokundugunda buyuk catlaklarinin arasinda bosluk olurya.. o resmen doluyorr.. :) ve benim onceden korkunc dehset gobegim, resmen suan cok guzel duruyor.. yemin ederim... artik eser kalmadi.. normalde bi tedavinin fiyati 50euro, ama bu kadin bizim ulkede bunu yapan ilk, ve bende onun ilkiyim (onceden yuz falan deneyimleri var, ama catlakta ben ilkim) ve bana bi seansi 20eurodan verdi, ve o alet 70euro..10seans gerekli, ve 6 ayda bir seans tekrari, utuleme normalde 45/50euro, onuda yari fiyata verdi,,onuda gorecez bakalim sarkmis karnim, nekadar seans istiyecek.. ama gercekten kurtuluyoruuuuum, bacak aralarimdada var... dehsetti.. ama suan onlarda renk degistirdi, ve doluyorlar.birinci seanstan sonra korkunc degisim resmen..gozlerime inanamadim.... hersey dogal, benim masor, doktorluk okulunu okudugundan ona guveniyorum..
bu iğneli alet derma roller olabilir mi acaba? bi de kolajeni nerden bulabiliriz acaba?