Çatlaklar

fildisisahili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
2.244
2.857
63
Kızlar,
Çatlaklar için neler yapıyorsunuz. Ben banyodan sonra tatlı badem yağı kullanıyorum. Diğer günler sabahları arko nem krem sürüyorum hızlı emildiği için.
Sizler neler yapıyorsunuz? Acaba ben çok mu az kullanıyorum?

bebek yağı kullanıyordum ben canım ama şimdi sebamedin çatlak kremini aldım iki haftadır onu kullanıyorum, şuan için bir şey yok bende

bebek yağı kullanıyordum ben canım ama şimdi sebamedin çatlak kremini aldım iki haftadır onu kullanıyorum, şuan için bir şey yok bende

Şu an bende de yok canım ama korkuyorum çatlak oluşur diye. Çünkü karnım baya büyüdü ve derim gerildiği için kaşınıyor sürekli
Sebamedi tavsiye üzerine mi kullanmaya başladın?

Şu an bende de yok canım ama korkuyorum çatlak oluşur diye. Çünkü karnım baya büyüdü ve derim gerildiği için kaşınıyor sürekli
Sebamedi tavsiye üzerine mi kullanmaya başladın?

aklında olsun sakın kaşıma, kaşındıkça nemlendiricini masaj yaparak sür, kaşırsan eğer oluşur çatlak hemen, ben kaşımamaya çok özen gösterdim, eczacı tavsiye etti, kendinin de bebeği var kullanmış çok memnun kalmış, ben iki haftadır kullanıyorum canım ama şuan için iyi gibi tabi belli olmaz, düzenli kullanmak lazım ve kaşımamak :))

Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim. Ben de yarın akşam eczaneye uğrayayım. Çünkü badem yağı kullanması çok zor oluyor. O yüzden değiştirmek istiyorum zaten. Tekrar teşekkürler

Ben lierac çatlak önleyici jel kullaniyorum. Çok memnunum. Şuanda hiç catlagim yok. Umarım catlaksiz tamamlarim. İlk hamileligimde bişey kullanmamistim. Kasiklarimda belli belirsiz bir iki çizgi oluştu. Saniyorum bunyem de yatkın değil

Kizlaarrr kızlar kabul edelim artık şu gerçeği. Bazılarımız şanslı genler taşıyo yapacak bişey yok. Iki hamilelikte de yapmadığım kalmadi. Ama genler işte... İlkinde 38den sonra gayet de çatlak oluştu yani. Bunda da geçen haftadan beri yeni yeni oluşmaya başladı. Badem yağı kakao yağı solüsyon losyon krem aklınıza ne gelirse denemiştim halbuki. Üstelik yağlar tüy köklerini beslediği için bi de tüylerde çoğalma oldu. Battı balık yan gider yani. Pek aynayla muhatap olmamaya çalışıyorum. Doğum izlerini lazerle yok ediyolarmis onun hayalini kuruyorum param olursa falan diye

çatlak önlemek pek de kolay değil, çoğunlukla genetik yatkınlık etkili. ben ilk hamileliğimde badem yağı, bebe yağı ve pregnacare krem kullanmıştım sonuç 7. aydan sonra çatlaklar görünmeye başladı üstelik çok fazla kilo almamama rağmen. kısacası ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor hatta hamilelikle ilgili bir kitapta okumuştum diyordu ki "annenizde çatlak varsa muhtemelen sizde de çatlak olacaktır".
şimdi ikinci gebeliğim, henüz yeni çatlaklar oluşmadı, üstelik ilkine göre daha çok kilo aldım ve pek de bir şey kullanmıyorum.

Ben de 35.haftadayim.Cok kilo almama rağmen yeni yeni çatlak oluşmaya başladı.Karnim da çok büyük değil .Kızıma hamileyken hiç çatlak olusmamisti vücudum da. İnşallah bir iki çatlaktan daha fazla olmadan atlatirim bu hamileliği. Yaklaşık 3 haftadır ara ara bebe yağı sürüyorum karnına ve belime

İnşallah yine olmaz canım

ben whatson dan
Krauterhof
Salyangoz Ekstreli Jel i aldım, 3 ayım doldugundan berı her aksam karın ve gobek cevreme belim dahıl olmak uzere suruyorum..
Şu an çatlak yok bakalım ılerde ne olur bılmıyorum..
Bu urun bıtmek uzere , bıtınce bebe yagına gececegım..

ben mustela kullandım
gerı baktım zeytınyagı gıbısı yok...
duzenlı zeytınyagı kullanıyorum. hala catlagım yok

Çatlaklar ne durumda kızlar? Ben badem yağına devam ediyorum. Çok şükür henüz birşey yok. Karnım çok büyüdü maşallah ama çatlak olmadı daha

Daha yeni bir drrmatologa danışmış hamile adayı bir bayan olarak sizi bilgilendirmek isterim. Doktorumun söylediğine göre çatlak konusu tamamen cilt yapısına bağlı! Ki bu cümleyi doğrular nitelikle sonuçlar alan çok arkadaşım var. En pahalı kremi sürüp çatlayan, birşey sürmeyip çatlamayan, zeytinyağı sürüp çatlayan ya da çatlamayan gibi... Öncelikle esasen zeytinyağı normalde cilt için uygun bir yapıda değilmiş... Krem olarak bir tavsiye de bulundu ama ben henüz gebe olmadığım halde son birkaç aydır hem cilt kuruluğuma iyi gelmesi hem de tedbir olması için Bebek yağı kullandığımı söylediğimde en doğrusu dedi. Islak vücuda uygulanan Bebek yağı gerçekten nemi cildinize hapsediyor. Kuruluğum kalmadı, ciltte döküntüm de yok.. Dilerim çatlağım da olmaz... Ancak en önemlisi SU!!! Su tüketimi gebelik planlayan ya da gebe olan herkes için en az 3 lt bayanlar. Tedbirinizi alın. Şansta sizin yanınızda olursa çatlağınız olmayacaktır... Bol şans...

kızlar belinde bacaklarında kalçada çatlakları olan buğday tenli bir bayan olarak göbeğimde de olursa naparım bilmiyorum anlaşılan kremler yağlar bir işe yaramayacak. şuan 5. aydayım. kaşınmalar başladı benimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…