- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
- Konu Sahibi fildisisahili
-
Kızlar,
Çatlaklar için neler yapıyorsunuz. Ben banyodan sonra tatlı badem yağı kullanıyorum. Diğer günler sabahları arko nem krem sürüyorum hızlı emildiği için.
Sizler neler yapıyorsunuz? Acaba ben çok mu az kullanıyorum?
bebek yağı kullanıyordum ben canım ama şimdi sebamedin çatlak kremini aldım iki haftadır onu kullanıyorum, şuan için bir şey yok bende
Şu an bende de yok canım ama korkuyorum çatlak oluşur diye. Çünkü karnım baya büyüdü ve derim gerildiği için kaşınıyor sürekli
Sebamedi tavsiye üzerine mi kullanmaya başladın?
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim. Ben de yarın akşam eczaneye uğrayayım. Çünkü badem yağı kullanması çok zor oluyor. O yüzden değiştirmek istiyorum zaten. Tekrar teşekkürleraklında olsun sakın kaşıma, kaşındıkça nemlendiricini masaj yaparak sür, kaşırsan eğer oluşur çatlak hemen, ben kaşımamaya çok özen gösterdim, eczacı tavsiye etti, kendinin de bebeği var kullanmış çok memnun kalmış, ben iki haftadır kullanıyorum canım ama şuan için iyi gibi tabi belli olmaz, düzenli kullanmak lazım ve kaşımamak :))
Teşekkür ederimBen lierac çatlak önleyici jel kullaniyorum. Çok memnunum. Şuanda hiç catlagim yok. Umarım catlaksiz tamamlarim. İlk hamileligimde bişey kullanmamistim. Kasiklarimda belli belirsiz bir iki çizgi oluştu. Saniyorum bunyem de yatkın değil
İnşallah yine olmaz canımBen de 35.haftadayim.Cok kilo almama rağmen yeni yeni çatlak oluşmaya başladı.Karnim da çok büyük değil .Kızıma hamileyken hiç çatlak olusmamisti vücudum da. İnşallah bir iki çatlaktan daha fazla olmadan atlatirim bu hamileliği. Yaklaşık 3 haftadır ara ara bebe yağı sürüyorum karnına ve belime
Aynen. Görümcem de demişti. Karnına sürmüş sadece karnım çatlamadı ama bacaklarım çatladı dedi.Sadece göbeğe değil popoya bacaklara ve belin arka kısmına da sürmek gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?