çatlaklar

rachelross

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
1
0
28
merhaba 19 yaşında bir genç kızım ergenlik döneminde bazı çatlaklar oluştu göğüs bölgesinde ve iç bacak kısmında ama çok göze batmıyordu kendimi bildim bileli balık etli/kilolu bir kızım geçen sene spor ve diyetle 12 kilo verdim ama üniversite tercihler vs derken yazın çoğunu ve üniversite zamanı daha fazlasını aldım her yerim çatlıyor göğüsüm daha çok, bacaklarım şort giyilemeyecek halde, hadi onu geçtim artık onlara razıyım ama kolumda çıkmaya başladılar ve ben artık cidden psikolojik olarak çok etkileniyorum şimdi bir baktım göbeğimde ufak bir çizik çok hızlı çıkıyorlar elimden geldiğince nemlendiriyorum cildimi. insan ister istemez düşünüyor geleceğini sonuçta Allah ın izniyle evleneceğim ya bu kolumdaki çatlaklardan istediğim gibi gelinlik giyemicem ve eşimden utanırım ben daha çocuk doğurmadan bu haldeyim. çocukluğum hariç bikini giydiğimi hatırlamıyorum. bu sene sırf utancımdan denize gidemedim. bitkisel çözümler bir yere kadar ki benim bu iğrenç cildimde bir işe yaramıyor bana tıbbi bir tedavi önerebilir misiniz lazer vs gibi ( şimdiden teşekkür ediyorum hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…