Çatlaklar çatlaklar:(((

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
448
kızlar yardım edin bu çatlaklar nasıl gider :KK43: backlarımın üst bölümü nerdeyse tamamen çatlak. çok utanıyorum 1 ay sonra tatile gideceğiz nasıl gideceğim bilmiyorum :KK14::KK14: normal kiloda olmama rağmen bir sürüler nasıl gider bunlar :18:

Gitmez canım bu deriyle alakali 45 kiloyken bile wardi bende de ki kilolu olmadm hc bi zaman..

Doğal yöntemi var mı tam bilmiyorum varsa da tatile kadar gitmez. Bir de güzellik merkezlerinde yazıyordu çatlak tedavisi diye görmüştüm öyle yazılar lazerle yapılıyor sanırım :KK6:

doktora gittim fakat çatlakların geçmeyeceğini söyledi :KK17:

offf azalmasına bile razıyım ben ama yok olmuyor :KK19:

kızlar yardım edin bu çatlaklar nasıl gider :KK43: backlarımın üst bölümü nerdeyse tamamen çatlak. çok utanıyorum 1 ay sonra tatile gideceğiz nasıl gideceğim bilmiyorum :KK14::KK14: normal kiloda olmama rağmen bir sürüler nasıl gider bunlar :18:

Badem ve bebek yağıyla düzenli masaj en etkili çözüm :)

Cnm ben strivectin die bi kreme 489 tl baydim biraz azaltti simdi sicaklar geldi krem surmek istemiyorum kisin tekrar dewam edicem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende de var kilom normal benim de. Kendinle barışık ol bence hem kimse senin çatlaklarına odaklanmaz

Cnm ben strivectin die bi kreme 489 tl baydim biraz azaltti simdi sicaklar geldi krem surmek istemiyorum kisin tekrar dewam edicem

:KK53::KK53::KK53: ooooo naptın senn :KK20: o kadar para veremem malesefff canımm

bepanthen diye bi krem duymuştum onu alcam yarın inşallah işe yarar :KK14:

sanmıyorum canım ya bepanthen yaralarda falan çabuk iyileşmeyi sağlıyor ama öyle çatlakları geçirebilecek kadar etkili bi krem değil.
arkadaşlarım bu yağların çok etkisini görmüştü.

sanmıyorum canım ya bepanthen yaralarda falan çabuk iyileşmeyi sağlıyor ama öyle çatlakları geçirebilecek kadar etkili bi krem değil.
arkadaşlarım bu yağların çok etkisini görmüştü.

deniycem çoook teşekkür ederimm :KK52::KK52::KK52:

Benimde kilom 48 olmasına rağmen kalçamda ve ve bacaklarımın üstünde çatlaklarım var. Senin gibi ne yapıcam ne yapıcam derken geçen hafta bikinimi giydim kumsalda baktım hiç rahatsız edici durmuyor. Kışın dermaroller alıp madacassol kullanacağım bakalım işe yaramazsa da sorun etmeyeceğim.

Kiloyla ilgisi yok, geçmez çatlaklar kolayla :KK6:

:KK53::KK53::KK53: ooooo naptın senn :KK20: o kadar para veremem malesefff canımm

Ama duzenli kullanimda %100 cozum cnm ben 3 ay kullandim bayaa fark etti dewam edicemde hawa cok sicak we krem hissi bi hawada ne bilim sewmiyorum kisin artik tamamen gecer umarim

Ama duzenli kullanimda %100 cozum cnm ben 3 ay kullandim bayaa fark etti dewam edicemde hawa cok sicak we krem hissi bi hawada ne bilim sewmiyorum kisin artik tamamen gecer umarim

umarım geçer canım geçerse yaz buraya da :KK53:

Arkadasimda da var onun icin bepanthen krem aldim gecen henuz vermeye firsatim olmadi faydasi ne derece olur bilmiyorum ama bi arastir o.kremi istersen catlaga da iyi geliyomus diye okumustum

Son düzenleme:
X