- 28 Ağustos 2009
- 7.303
- 20
- Konu Sahibi Eylxuxl_ce
hamilelikde özellikle son aylarda aktarlarda satılan kakao yağı badem yağı karışımları var onlar iyi geliyormuşşş kullanan var mı? aktara söyleyince hazırlıyormuş iyi geliyormu?acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilelikde özellikle son aylarda aktarlarda satılan kakao yağı badem yağı karışımları var onlar iyi geliyormuşşş kullanan var mı? aktara söyleyince hazırlıyormuş iyi geliyormu?acaba
arkadaşlar normal nemlendirici krem sürsek olmazmı:) badem yağı tavsiye ediolar ama badem yağıda tüylenme yapar vücutta
badem yagı göbek çizgisinde tüylenme yapıo,ama geçici bi durum dogumdan sonra dökülüyo,bana ii gelmşti tabi cildinin esnekligide önemli,inş çatlaksız bi hamilelik geçirirsin canm
sa.ark. bende ilk gebelimde kakao yagı ve badem yagı kulandım,ama ayrı ayrı birini sabah dierini aksam yatarken sürüyodum,ve çok şükür hiç çatlagım:lepi: olmadı,şimdi 2.hamileyim,şimdide BİM'den bi krem aldım kayısı özlü onu kulanıyorum şimdilik çatlagım ,hiç yok dene istersen:lepi:
tuyler sanirim sadece biraz uzuyor yani eskisi kadar minik minik olmuyor ama renginde koyulasma veya kalinlasma olmuyor degilmi??peki nasil dokuluyor kendiliginden dogumdan sonra..hicmi kalmiyor incelip seyreliyormu????
sa.mehay ilk sorun için tüyler tabiki uzuyo ve rengi koyulasıo ama dedim gibi geçici bi durum bende öle olmuştu,tekrar dogumdan sonra eski haline döndü,ben ilk hamilelimde 66 kg ile dogum yaptım,şimdi 2.ye4.5aylık hamileyim ve 12 günde 2.5 kg aldım bimiorum napıcam dogana kadar 100kg olursam die korkuorum
bende badem yağı kullanmaya yeni başladım 28 haftalık hamileyim şimdiye akdar gerginliğim yoktu karnımda ama yeni yeni kurulup gerildiğini hisettim badem yağı bir nebze rahatlattı
doğurdum ve benim poğaça 7 ayını bitirdi hala çatlaklar duruyor kırmızı ve mor
gören jiletle kestim zanneder o kadar iğrenç kaydirigubbakcemile3
bben çok dikkat ettim neler yaptım neler..
çıkacağı varsa çıkıyor hanımlar yerimseniben
bende 8 aylık hamileyim başından beri hep korudum sürekli nemlendirdim badem yağı bebe yağı. 6. ayda aniden çatlamalar başladı engel olamadım.sanıım olacağı varsa oluyo.
nerede satılıyor eczanede mı ?