- 22 Şubat 2008
- 661
- 4
- Konu Sahibi Eylxuxl_ce
Ben daha 13 haftalık hamileyim ama bacaklarımın ust kısmında çatlaklarım oluyor daha cok erken değilmi ama kırmızı kırmızı olmus resmen çatlak yani.Ne yapabilirim bilgisi olan varmı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızmızı diyosun bunlar normal çatlak değilde damar çatlaması olabilirmi çünkü çatlak için çok erken canım
ayrıca hep söylerim çatlagı önlemenin en önemli yolu ne sürersen sür günde 2 kere sürüceksin cildi asla kuru bırakmıcaksın kilo alımını dengeliceksin anii kilo alımı hamile olsun olmasın herkişide çatlak yapar benim ernegnlikten kalma çatlaklarım var kalçamda birde kuru ve gergin cilti asla kaşımıcaksın
kaşınıyosa hemen krem sürüp sıvazla yada soğuk su sür
ben 12. haftamdan beri bebe yağı sürüyorum zaten hep sürerdim hamilelikte günde 2 kere sürdüm
bol su içtim ve meyve yedi,m meyvedeki su oranıda cildimizin için çok önemli ve kaşımamaya özen gösteriyorum özellikle son ayda çok kaşınıyo ama hemen soğuk su tutuyorum
şükürki 39+5 oldum hiç çatlağım yok
benimde popom çatladı üstelik daha 10 haftalıkken dr gösterdim catlak dedi susam yagı çilek yagı sürüyorum
bende başından beri ne sürdüysem (vazelin,bebeyağı,bademyağı....)göbeğim hep kaşınıyo ve pul pul derileri kalkıyodu...ama bir haftadır bişey keşfettim inanılmaz yumuşattı yatarken sürüyorum taaa bidahaki geceye kadar karnım pufidik pufidik bayıldımmm...BEBAK ACI BADEM SÜTÜ NEMLENDİRİCİSİ şahanee tavsiye ederim..çokta ekonomik 6 ytl...yerimseniben