Küçüklükte ve ergenliginde kilolu insanların belli bölgelerinde olabiliyor. Bende nerden biliyorsam acabaKesinlikle çatlaklarınla barış derim , buarada cocuk dogurmadan ne catlagı
Bir çözüm önerisi de biliyor olabilir misin acabaKüçüklükte ve ergenliginde kilolu insanların belli bölgelerinde olabiliyor. Bende nerden biliyorsam acaba
Nolursun beni aglatma :) ben konuyu sinsi sinsi takip edicem valla. Ben şuan hamileyim bide sen düşün yani :) inşallah kanayan yaramıza biri merhem olur.Bir çözüm önerisi de biliyor olabilir misin acaba
Bu şekilde olumlu konuşman yüzümde bir tebessüm oluşturdu teşekkür ederim :) elimden geleni yapicam kimse dört dörtlük değil ne yapalımcatlak var diye evlenmeyi ertelemen yanlis bence.yasa hayatini Allah askina catlagin var diye evlenmeyecek misin?iyi o zaman bizde selulitlerimiz var diye evlenmeyelim oburu killi diyebu erkekler puruzsuz bebek sanki bizim catlagimiz olmasin selulitimiz olmasin ohh.bisver catlagi falan yap kardesim guzelce sporunu harika bir vucutt catlak seksi bile durur
Merhemleri bekliyoruuuzzzz:))Nolursun beni aglatma :) ben konuyu sinsi sinsi takip edicem valla. Ben şuan hamileyim bide sen düşün yani :) inşallah kanayan yaramıza biri merhem olur.
Evet spor yapmaya başladım daha fazla çatlak olmaması için nemlendiriciler falan da kullanıyorum olabildiğince vücudumu düzeltmeye bakiyorum. Teşekkür ederim yorumun için insan ister istemez bazen olumsuz düşünüyor ne yapalımBenim doğuştan var ya ben napayım? :) Erkekler anlamıyor bile sırf bu yüzden "evlenmemeyi düşünmek" gibi gereksiz bir düşünceye asla girme. Vücudunla barışık ol hatta yeni bir furya çıktı vücut olumlaması diye herkes vücudunu koşulsuz şartsız seviyor. Ben spora gidiyorum yok etmedi ama görünüşleri azaldı baya. Lazer mazer bulaşma, illa bir şey yapmak istiyorsan spor.
Evet spor yapmaya başladım daha fazla çatlak olmaması için nemlendiriciler falan da kullanıyorum olabildiğince vücudumu düzeltmeye bakiyorum. Teşekkür ederim yorumun için insan ister istemez bazen olumsuz düşünüyor ne yapalım
Aman yok yok yapılır mı öyle yapmam :)) teşekkür ederim moral oldun biraz:)Tamamen yok olmuyor ama görünüş kısmen düzeliyor. Erkeklerin de gözüne gözüne "Ayy çatlaklarım var yaa" yapmadıkça hiç dikkatlerini çekmiyor zaten onları salla. :)
Iyi görünüyorsa bir tık iki tik boşver yaAy benım de vardı catlaklarım evlenırkenBişey olmadı canım sonra hamile kaldım e o zamanda oldu hemde bacaklarımın arkasında tam dizimin orda Bi tık daha iyi görünmesi için ne yapabilirim yeşillendiren olursa sevinirim
tatlım beyazlıklarım var ama onlar bi kremle rengi açılıyomuş sanırım.Iyi görünüyorsa bir tık iki tik boşver ya
Tam olarak bilmiyorum nasıl bir tedavi ?Doğumla kilolu olmakla alakası yok çatlağın.
Erkekler doğum mu yapıyo onlarında var çatlakları
Çatlağın sebebi hızlı değişim.
Boyu birden hızlı uzayan kişi de çatlar, spora aşırı yüklenen erkekte çatlar
Kuru ciltler daha şanssız bu konuda istediği yağı sürsün kremi sürsün çatlaksız olma şansı çokk az
Tca tedavisi görüp kurtulabilirsiniz çok takıyosanuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?