- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Söz verdiğim için bilgilendirmeye girdim siteye. %25ten daha etkili olduğu söylenen %30 tca kullanmaya başladım, soyulmasını bekliyorum. Henüz bırakmış değilim tca işini.
Ben umutla bekliyorum inan,kolay gelsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz verdiğim için bilgilendirmeye girdim siteye. %25ten daha etkili olduğu söylenen %30 tca kullanmaya başladım, soyulmasını bekliyorum. Henüz bırakmış değilim tca işini.
Merhaba bende 48gun once dogum yaptim hamileyken son zamanlara kadar catlagim hic yoktu 8.aydan sonra catir catir catladim cok kotu ve dogumdan sonra belirenler cabasi.. Bende tca yu duydum birde gliko asit i duydum esime soyledim cok karsi cikti ciltte kalici hasar birakabilir diye son durumunuz nedir tca dan memnunmusunuz suan aslnda foto gonderme imkaniniz olsaydi catlaklarinizib son halinin..:/
Evet Allah yardımcımız olsun. Bi' gün kurtulacağız :)
aslında yeni başlık açmasanız da buraya yazsanız daha süper olurÇok olumsuzdu her şey. Ama bir ışık parıldadı. 2 hafta sonra yeni bir başlık açacağım bunun için. Beklemede kalın
yeni konun nerdeÇok olumsuzdu her şey. Ama bir ışık parıldadı. 2 hafta sonra yeni bir başlık açacağım bunun için. Beklemede kalın
2 yıldır tca yapmıyorsunuz değil mi? ne kadar süredir devam ediyorsunuz?Yok açıkçası. Tcaya devam ediyorum ama bir sonuç yok. Birkaç seanstan sonra pes etmeye karar verdim artık. 2 yıldır uğraşıyorum.
canım nereden okudun buğday yağı tohumunun iyi geldiğini? ve ne kadar süredir kullanıyorsun?kizlar ben duzenli olarak bugday tohumu yag kullanmaya basladim ve hemen hemen her hafta yuzmeye gidiyorum.
belirginligi azaldi, bir sene boyunca devam etmeyi dusunuyorum. Benim izler ergenlikten kalma en az 10 yasindalar,
yani renkleri silikti. Suan dokundugum zaman daha purussuz oldu bacaklarim..