Çatlaklar Çatlaklar Önemli TCA Kimyasal Peeling..

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Roselling Roselling Teşekkürler canım :) ben ayda 1 yaptım ama bu sefer 3 haftaya düşürüyorum. TCA sürünce önce beyazlaşıyor sonra kabuk bağlıyor en son aşamada soyulma oluyor bunlar 10-15 gün içinde oluyor. Açıkçası pek bir fark göremedim benimde ergenlikten kalma 10 seneden fazladır var bunlar. Bende spora başladım yazın 3 ay kadar gittim fitness yaptım bacak çalıştım ama üst bacaklarımda hafif yatay çatlaklar olmaya başladı bu yüzden sporuda bıraktım :KK43: Ne güzel sen ümitlisin bende artık pek kalmadı ama devam edeceğim pes etmek yok. Her şeyin çaresi var artık elbet bununda vardır Allah'tan ümit kesilmez :)
3 haftaya indirme bence çünkü epitel hücreler yani cilt hücreleri kendini iki ayda bir tamamen yeniler. İz bırakma riskini artırırsın 1, 1 buçuk ay iyidir bence

Kızlar benim çatlaklarım çok feci gerçekten üzülüyorum tca peeling yapsam mı diye düşünüyorum yapanlar varsa lütfen bilgi versin

Geçmiş olsun canım sende hoşgeldin aramıza sanırım senin de beyaz :KK43:. Üç dört aydır kullanan bi arkadaş vardı burda yazmıştı. Bende onun sonuçlarını bekliyorum. :KK43: çok bi değişiklik yok dedi ama bir umut işte. İnşallah yazar yine.

Roselling Roselling bende doa kimyadan %30 TCA aldım ama numarayı arayıp sormadım. Madecassol, bepanthol, hametan, e vitamini karışımı bir krem yaptım onu kullanıyorum. Yarın 4. seansımı yapacağım kreme B5 ve çinkoda ekleyeceğim. Daha sonraki aşamaları buradan paylaşırsan çok sevinirim eksik ya da yanlış uyguladığım bir şey varsa düzeltmiş olurum. İnşallah bir an önce fayda görür kurtuluruz bu durumdan :KK54:
Bir gelişme var mı acaba :-(

Roselling Roselling bende doa kimyadan %30 TCA aldım ama numarayı arayıp sormadım. Madecassol, bepanthol, hametan, e vitamini karışımı bir krem yaptım onu kullanıyorum. Yarın 4. seansımı yapacağım kreme B5 ve çinkoda ekleyeceğim. Daha sonraki aşamaları buradan paylaşırsan çok sevinirim eksik ya da yanlış uyguladığım bir şey varsa düzeltmiş olurum. İnşallah bir an önce fayda görür kurtuluruz bu durumdan :KK54:
Bir gelişme var mı acaba :-(

Hergün bakıyorum bi umut biri kurtulmuştur diye

Geçmiş olsun canım sende hoşgeldin aramıza sanırım senin de beyaz :KK43:. Üç dört aydır kullanan bi arkadaş vardı burda yazmıştı. Bende onun sonuçlarını bekliyorum. :KK43: çok bi değişiklik yok dedi ama bir umut işte. İnşallah yazar yine.
Sağol canım evet benimde beyaz lisede başlamıştı oluşmaya bilinçli olmayınca daha da arttı

Gerçekten üzüldüm moralim bozuldu şuan domateskurusu :KK43:. Bu yöntem son umudum. Yüzde 30 iz yapmadıysa 40a geçmek mantıklı tabi. Yüzde 50 kullanıp dövme silen insanlar var tabi bunun için en az 8 9 ay gerekiyor ama sonuçta deri sökülüp yeni deri geliyor dövmesiz bi görüntü oluşuyor onlarda işe yarıyorsa bizde de olmalııııııııı :KK43::KK43:

Selam kizlar bende Tca %40 aldim doa kimyadan ve diz kapagimdaki catlaklar icin denedim 9 subatda denememe ragmen suana kadar hic bir soyulma kabuklanma olmadi sizde soyulma Tca uyguladikdan kac gun sonra gerceklesdi? Bide ben tcayi 4dk tutdum catlak olan bolgede, once beyazladi yikadikdan bi sure sonra beyazlama gecdi o bolgede sisme ver kizarma oldu, su an bordo renkde bir goruntu var. Sizdede bunlar oldumu

Canım ilk on gün içinde oluyor soyulma. Diz kapağı daha kalın bi deri olduğu için gecikmiş olabilir ama 4 dk çok değil mi yüzde 40 "için nasıl cesaret ettin. Bakımını iyi yap da iz kalmasın inşallah. Bizi de haberdar et lütfen :KK43:. Burda tek yüzde 40 kullanan sensin sanırım. Daha çabuk sonuç alacaksın inşallah

Canım ilk on gün içinde oluyor soyulma. Diz kapağı daha kalın bi deri olduğu için gecikmiş olabilir ama 4 dk çok değil mi yüzde 40 "için nasıl cesaret ettin. Bakımını iyi yap da iz kalmasın inşallah. Bizi de haberdar et lütfen :KK43:. Burda tek yüzde 40 kullanan sensin sanırım. Daha çabuk sonuç alacaksın inşallah

Bu gun cok hafif bir soyulma basladi INSALLAH leke kalmaz. Ben şoyle duşundum bir kere yapmakla catlak nasil olsa gecmiyor lekenin gecmeside catlagin gecmesinden daha kolay ve hizli oluyor o yuzden 4 dk bekledim leke kalsada sorun olmaz yani ikinci kullanimda en fazla 2dk tutucam hafif bir soyulmada olsa leke gecer. Umarim anlata bilmisimdir fikrimi:KK15:

Soyulma neredeyse bitmek uzere altdan gelen yeni deri acik kirmizi sekilde catlaklarda buyuk bir degisim yok zaten ilk seferden bir degisim beklemiyordum fakat şöyle bir şey oldu %40 tca kullanmama ve 4dk tutmus olmama ragmen öyle büyük bir soyulma olmadi hani duserizde dizimiz yaralanir sonra o yara kabuk baglar ya isde kabuk o sekildeydi. AMA cok umutluyum INSALLAH gececekler hepsi:super:

İnsallah canım inşallah. Sen sadece çatlakların üzerine mi sürdün. Bazı arkadaşlar o bölgeye komple sürüyor. Habersiz bırakma bizi :KK43: üç dört ay sonra yoklarım burdan yazarım sana dayanamam çatlarım yoksa :) :p.

Evet beyazlama oldu sen 4 dakika bekletmişsin şaşırdım doğrusu o kadar dayanamam çok yakıyor. Belkide ciltten cilde değişiyor olabilir.

X