Evet ciltden cilde degisiyor ilkinde 1dk tutdum ne beyazlama ne kizarma olmadi soyulmada cok hafif oldu. Hani yuzumuze nemlendirici kullanmadan disari cikariz da hafif bir pullanma olur ya o misalEvet beyazlama oldu sen 4 dakika bekletmişsin şaşırdım doğrusu o kadar dayanamam çok yakıyor. Belkide ciltten cilde değişiyor olabilir.
Sonuç ne çatlaklarinda azalma varmi?Arkadaşlar merhaba. Ne zamandir yazacagim buraya.
%30 tca bende cok fazla ise yaramadi sanirim. Bir de ben tek catlaga surdum. Kremledim vs. Bir dahaki denememde pamukla her yerine komple surecegim.
Koyu bir leke olusdu catlaklarda hafif bur azalma var gibi leke gidince daha iyi anlaya bilirim fakat leke baya koyu o yuzden kendi basina gidecegini sanmiyorum diyer uygulamada Tcayi cok az tutucam cildimde o zaman lekede gider INSALLAH. Sen peki devam ediyormusun?Sende sonuç nasıl canım 40 kullanıyordun dimi.
Sen kaç dakika tutmuşdun? Ve % kaç kulanmıstın?Bende de leke izi geçmedi maalesef
Benim çatlaklarım 8 senelik bekide daha fazla ama ilk seferde bile görünümünü azaltdiEvet aynen öyle ama çatlaklarını geçirdiğini düşünüyorum azalttı yani
Benim çatlaklarım 8 senelik bekide daha fazla ama ilk seferde bile görünümünü azaltdiEvet aynen öyle ama çatlaklarını geçirdiğini düşünüyorum azalttı yani
Evet benimde öyle ergenlikte kilo aldım bir 10 kilo alıp verdim her yerim çatladı bacak diz kalça her yerim çatlak içinde o yüzden uygulamaya devam edicem az bekleterekBenim çatlaklarım 8 senelik bekide daha fazla ama ilk seferde bile görünümünü azaltdi
Kızlar son durumunuz nedir. Bıraktınız mı. Ben son araştırmada tcanın üç adımda sürülmesi gerektiğini öğrendim bir kez sürülüyor 20 saniye sonra tekrar sürülüyor bi 20 saniye sonra da tekrar az miktarda sürmek gerekiyormuş ve en fazla bir buçuk iki dk bekletmek lazım yüzde 25,30 için. Eğer devam ediyorsanız bilgilendireyim dedim. Olumlu olumsuz bi gözleminiz oldu mu.
bir de cok arastirmama ragmen böyle bir bilgiyle hiç karsilasmamistim. sürüp yikayip sürüp yikayip tekrar surup yikamak mi gerekiyor acaba?Kızlar son durumunuz nedir. Bıraktınız mı. Ben son araştırmada tcanın üç adımda sürülmesi gerektiğini öğrendim bir kez sürülüyor 20 saniye sonra tekrar sürülüyor bi 20 saniye sonra da tekrar az miktarda sürmek gerekiyormuş ve en fazla bir buçuk iki dk bekletmek lazım yüzde 25,30 için. Eğer devam ediyorsanız bilgilendireyim dedim. Olumlu olumsuz bi gözleminiz oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?