Çatlaklar Çatlaklar için uzman doktordan kesin çözüm

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

siren16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
362
1
Geçen hafta arım balım peteğime bir doktor gelmişti orada çatlar için bir maske söylemişti yazıyorum :

SUSAM YAĞ , KAKAO YAĞ , HAVUÇ YAĞ , BUĞDAY YAĞ

bu karışımı çatlaklarınıza masaj yaparak sürüyorsunuz

hafif ve orta ölçekli çatlaklar için cozum olabilir fakat derin çatlaklar için kesinlikle hiç bir krem tam manasıyla çözüm değildir
cerrahi müdahale gerektirir
önlemini baştan almak lazım ne yazık ki

belki kirmiziyken ise yarayabilir ama beyazlasmis catlaklara iyi gelecegini sanmiyorum

ben yarın cildiyeciye gitcem çatlaklarım için hızlı kilo alıp vermeyle alakalı oluyormuş ztn bu çatlaklar bu formülüde sölücem

yağlar nem sağladığı için belki olabilir
ben medacassol bitdikten sonra denicem bakalım

arkadaşlar aynısafa kremi ve bepanthen kremini kullanabilirsiniz..çatlaklar için çok fazla işe yaradığını okudum...aynısafa kremi aktarlarda bulunuyo..hatta beyazlaşmış çatlaklara dahi büyük ölçüde faydası oluyor...deneyin pişman olmayın..:kahve:

cildiyeye sordum çatlaklar hiç gçmez dedi sen genede dediğin maskeyi uygula dedi

Ben de bu çatlaklar yüzünden bir çok yağ denedim çörekotu, badem, nane, kakao, portakal vs. ama hiç biri etki göstermedi. Bendeki çatlaklar ergenlik dönemimde boy uzamasından kaynaklı dizlerimde ve kalçamda oluştu, boyum 174 ve kilom 61di şimdi 57 kiloya düştüm ve vücudumdaki çatlaklar oldukça azaldı. Sanırım boy uzaması çatlakları için tek çözüm zayıflamak.

mrb ben aranıza yenı katıldım arkadaşlar :) bende çatlaklarımdan muzdarıbım ustelık ergenlık çatlakları nette masajla ılgılı bı arastrma yaparkn bı masaj salonunun yaglarla çatlak tedavisi uyguladıqını ve yuzde 95 sonuc aldıgını okumuştum masaj yapmak o bolgeyı canlandırmak en onemlısıymışş bende aktardan bıkac yag alıp kendım yapıcaaam yakında :))

X