• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlaklar icin önerileriniz??

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
Hanımlar erkenden onlemimi alıp çatlak kremi (yağı) vs. kullanmak istiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mi lütfen bana da önerir misiniz? Piyasada binbir türlü çeşit var artık benim cildim çatlak oluşumuna çok elverişli o yüzden şimdiden kullanmak istiyorum..
Şimdiden teşekkürler

Canım bu dönem bebegin tam gelişme organlarının oluşma dönemi oldugun icin ilk 3 ay kimyasal bisey sürmemelisin. Hatta bence karnın çıkmadıysa 12. Haftaya kadar bekle ya da beklemek istemiyorsan bitkisel ürünler kullan. Ama önce doktoruna danışmalısın. Ilk 3 ay bebegin gelişimi için çok önemli.
Bitkisel olarak hindistan cevizi yagi veya acı badem yagi öneriyorlar.

Canım bu dönem bebegin tam gelişme organlarının oluşma dönemi oldugun icin ilk 3 ay kimyasal bisey sürmemelisin. Hatta bence karnın çıkmadıysa 12. Haftaya kadar bekle ya da beklemek istemiyorsan bitkisel ürünler kullan. Ama önce doktoruna danışmalısın. Ilk 3 ay bebegin gelişimi için çok önemli.
Bitkisel olarak hindistan cevizi yagi veya acı badem yagi öneriyorlar.
Canım zaten 12 haftadan sonra kullanmak istiyorum bende.. ozamana kadar en iyisini bulabilirsem tabi.Tesekkur ederim ayrica fikrin yorumun için :)

Ben palmers kullaniyorum oldukca memnunum canim ama hindistan cevizi yagi da alicam doktorlar da kullananlar da çok övüyor.. bi de bol bol su içmeyi sakın ihmal etme içten nemlendirme en önemlisi. Ben günde 3 litre su içiyorum sen de içmeye çalış.

Benim kullandıklarım
Saf zeytinyağı
Hindistan cevizi yağı
Mustela çatlak kremi
Bio oil çatlak kremi
Ve yag karışımım var ( badem+kayısı+kakao+susam)

Dönüşümlü olarak sabah akşam sürüyorum. Biraz fazla kilo aldım ama şuan çatlak yok. İnşallah da böyle devam eder.
Not. Benim cildim de acayip kuru :(

Ben palmers kullaniyorum oldukca memnunum canim ama hindistan cevizi yagi da alicam doktorlar da kullananlar da çok övüyor.. bi de bol bol su içmeyi sakın ihmal etme içten nemlendirme en önemlisi. Ben günde 3 litre su içiyorum sen de içmeye çalış.
Mutlaka su iciyorum ben zaten icmeden duramam kesinlikle :)) peki çatlağın oldu mu senin cnm?

Benim kullandıklarım
Saf zeytinyağı
Hindistan cevizi yağı
Mustela çatlak kremi
Bio oil çatlak kremi
Ve yag karışımım var ( badem+kayısı+kakao+susam)

Dönüşümlü olarak sabah akşam sürüyorum. Biraz fazla kilo aldım ama şuan çatlak yok. İnşallah da böyle devam eder.
Not. Benim cildim de acayip kuru :KK43:
Bende bulursam denemeye çalışacağım canim sağol keske olmasın çatlağın. Benim malesef 6-7 çatlağım var hızlı kilo verip almamdan dolayı....

Catlak oluşumu genelde son aylarda oluyor.. istisnalar var tabi canim ama ben de şimdilik bisey yokcok şükür inşallah sende de olmaz.
Losyon yerine yağ bazlı ürünler kullan canim losyon çabuk emiliyor yağ ise çok uzun süre cildi nemli bırakıyor.

Hanımlar erkenden onlemimi alıp çatlak kremi (yağı) vs. kullanmak istiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mi lütfen bana da önerir misiniz? Piyasada binbir türlü çeşit var artık benim cildim çatlak oluşumuna çok elverişli o yüzden şimdiden kullanmak istiyorum..
Şimdiden teşekkürler
Palmersı bir süre kullandım ama yoğun çikolata kokuyor diye tiksindim( şu soğuk kış günlerinde nasıl sıcak tutuyor o krem anlatamam) memnun kaldım fiyatı da diğerlerine göre uygun. Mustela kullanıyorum ondan da çok mutluyum ama palmers'a göre daha pahalı

Palmersı bir süre kullandım ama yoğun çikolata kokuyor diye tiksindim( şu soğuk kış günlerinde nasıl sıcak tutuyor o krem anlatamam) memnun kaldım fiyatı da diğerlerine göre uygun. Mustela kullanıyorum ondan da çok mutluyum ama palmers'a göre daha pahalı
Krem mi peki bu yoksa yağ mi?

Back
X