Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım biraz geç gördüm mesajını ama yinede yazmak istedim ben 4 aylık hamileyken kakao yağını aldım ama öyle küçük şişelerde satılan sıvı yağ şeklinde olanlardan diil.böyle margarin gibi aynı parça parça kilo hesabı satılıyo aktarım bana şişede olanlara güvenme bunu kullan çok memnun kalırsın demişti öyle de yaptım hamileliğim boyunca ve sonrasındaki 3 ay boyunca kullandım duştan çıktıkça göbeğime belime ve bacaklarıma sürdüm çok katı bunu nasıl sürücem dediğimde aktarım vücut ısın onu eritir sen sür vücuduna dedi.öyle yaptım ne kıllanma nede başka bişey yaptı .80 kiloyla hamile kaldım 115 kiloyla doğurdum hiçbir yerimde çatlak oluşmadı aklıma geldikçe her gün birkaç kez sürdüm.çok iyi geldi bana çok memnun kaldım.Çatlaklar için kakao yağını kullanan arkadaşlar,banyodan sonra nemli cildemi sürüyorsunuz?yoksa kuru cildede sürülebiliyormu?Deneyimeriniz nedir
Teşekkürler..
merhaba arkadaşlar bende kakao yagı ve lıarac adlı kremı artı badem yagı kullanıyorum çatlak oluşmasın dıye..henuz4,5 aylık hamıleyım fakat butun vucudum kaşınıyor du aktardan katı kakao yagı aldım sabun kalıbı gıbı gramla satılıyo en erkılısı ve saf kakao yagı buymuş dıgerlerı çok etkılı degılmış aktarın soyledıgıne gore bılgı vermek ıstedım ...
merhaba arkadaşlar bende kakao yagı ve lıarac adlı kremı artı badem yagı kullanıyorum çatlak oluşmasın dıye..henuz4,5 aylık hamıleyım fakat butun vucudum kaşınıyor du aktardan katı kakao yagı aldım sabun kalıbı gıbı gramla satılıyo en erkılısı ve saf kakao yagı buymuş dıgerlerı çok etkılı degılmış aktarın soyledıgıne gore bılgı vermek ıstedım ...
[
hımm. bende 4,5 aylık hamileyim. dalin bebe yağı kullanıyordum ama bu kakao yağını bende deneyim en iyisi. liarici doktor mu önerdi?